2777
2789
عنوان

چرا کرایه ها انقدر رفته بالا

101 بازدید | 9 پست

قراردادمون تموم شده صاحب خونه ۳ میلیون کرایه میخواد رفتم دنبال خونه همه بنگاه های اطراف رو گشتم همش ۴ تومن به بالا کرایه میخوان و اگه رهن بخواییم باید ۴۰۰ به بالا بدیم اونم برای یه خونه ۵۰ متری تو منطقه پایین شهر . ترس همه وجودمو گرفته حس میکنم اخرش تو خیابون بمونیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رهن چقدر زیاده. اجاره چقدر کمه. چرا باهم همخونی نداره

برای رهن یه خونه ۵۰ متری ۴۰۰ میلیون میخوان برای کرایه باید ۱۰۰ یا دویست بدی با کرایه ۴ میلیون . بنظرتون کمه؟ من ۴ میلیون برامون زیاده چون درامدمون کمه

برای رهن یه خونه ۵۰ متری ۴۰۰ میلیون میخوان برای کرایه باید ۱۰۰ یا دویست بدی با کرایه ۴ میلیون . بنظر ...

نه میگم همخونی ندارن. یه فامیلمون خونش ۱۸۵ متره رهنش ۵۰۰ تومنه. یا اجاره اش ۲۸ میلیونه. ۵۰ متر ۴۰۰ میلیون زیاده. البته ما شمال هستیم خبر از تهران ندارم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
نه میگم همخونی ندارن. یه فامیلمون خونش ۱۸۵ متره رهنش ۵۰۰ تومنه. یا اجاره اش ۲۸ میلیونه. ۵۰ متر ۴۰۰ م ...

ما تو مشهد هستیم و خونه هایی که میگم ۵۰ متر و داغونن و پایین شهرن