2777
2789
عنوان

تو رو خدا ی راه حلی بگید بچم…

379 بازدید | 14 پست

دوستان بچه من کولیک خیلی شدید داره،شبا نمیخابه،روزا ی سر باید بچرخونمش،تنها چیزی ک گریه هاشو قطع میکنه و آرومش میکنه مک زدن پستونکشه،

شیر خودمو میخوره و سینه رو راحت میگیره مشکلی نداره از این نظر،ولی زمانی ک دردکولیک میاد سراغش دیگ حتی شیر هم نمیخوره

و تمام راه حلای کولیکو امتحان کردم فقط پستونکش میتونه آرومش کنه؛

حالا سوال من اینه ک من جی بریزم تو پستونک بهش بدم؟!شیرخشک دکتر گفت باعث دل درد میشه نده بهش نهایت روزی ۳۰سی سی بده،روزی ی بارم ی ده سی سی آب جوش نبات بده، تو بقیه مواقع چی بریزم تو پستونک بدمش اخه!؟ی دکتر دیگ گفت سوراخشث با پلاستیکی چیزی بگیر مثل گول زنک بشه بده بهش ولی گریه میکنه وقتی میبینه خالیه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستونک مگه باعث دل درد نمیشه ؟

برای کولیک نمیدونم ولی مامانم میگفت من هر وقت دل درد داشتم با عرق نعنا اروم میشدم 

هنوزم همین عادتو دارم بدنم عادت کرده حالم بد باشه یا دل درد داشته باشم با یه قطره عرق نعنا خوب میشم 

🕊

سلام عزیزم داداش منم هفت ماهشه ما همه چیزوبراش امتحان کردیم تا سه ماهگی کولیک داشت بعد رفتیم قطره پدی لاکت گرفتیم خوبه خوب شد اصن عالی آب رو آتیشه حتما براش بگیر گناه داره بعدشم دمر بخوابونش رو دستت بعد شیر حتما آروغشو بگیر شکمشو با روغن بچه اروم دور نافشو مثل عقربه ساعت ماساژ بده ولی روغن به پهلوهاش نزنی چون خطر ناکه عزیزم فقط به دور نافش ایشالا زوده زود خوب بشه عزیز دلم❤️😢