2777
2789
عنوان

شوهر خاله زنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 67 پست
عزیزم چنین شوهری زو پاش موندی؟؟؟ بنظرم هرج وکیل کن تمومش کن اینا پول و هونه رو از چنگت دربیارن هودت ...

هیچ وقت نمی‌فروشم و ب نامش نمیکنم ی بچه دارم طلاق راحت نیست پدرمم پشتم نیست از بدنامی میترسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بخدا ب نظرت با شوهرم چطور باشم پشتم باشه

تاجایی که فهمیدم.. ترس از دست دادنت داشته باشه..... پیج ابوالفضل طحانم نگاه کن.... به امثال شوهر شما میگن مادر گرسنه.. یسری پکیج داره اگخ میتونی تهیه کن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

تاجایی که فهمیدم.. ترس از دست دادنت داشته باشه..... پیج ابوالفضل طحانم نگاه کن.... به امثال شوهر شما ...

مرسی گلم با چند تا مشاور حرف زدم میگن فاصله بگیر مگه میزارن

هیچ وقت نمی‌فروشم و ب نامش نمیکنم ی بچه دارم طلاق راحت نیست پدرمم پشتم نیست از بدنامی میترسه

اینا پول بتیغن شمارو هم میندازن بیرون.... ـحواست باشه به اسم وام و ضامن و.... هم به شثهرت سند ندی.. سند خونه پدرت باشه

مرسی گلم با چند تا مشاور حرف زدم میگن فاصله بگیر مگه میزارن

اگه مشکل پول نداری پکیج ایشونو تهیه کن.... براساس واقعیت های زندگی درایرانه با بقیه روان شناس ها فرق میکنخ

اینا پول بتیغن شمارو هم میندازن بیرون.... ـحواست باشه به اسم وام و ضامن و.... هم به شثهرت سند ندی.. ...

دست شوهرمه ولی کپی همش دست خونوادمه حتی ماشین و خونه ای که فروختم ولی پول خونه روی حساب این بوده مگه میگم هدیه کردم قانون حبه

دست شوهرمه ولی کپی همش دست خونوادمه حتی ماشین و خونه ای که فروختم ولی پول خونه روی حساب این بوده مگه ...

پول خونه از حساب ایشون برداشته شده؟؟؟ ببین حتی لگه حبه باشه که بعید میدونم چون حبه یه بند در قراداد هست شما وقتی همون خبه رو بزنی بنام یکی دیگه ختی اگر ثابتم بشه حبه هست نمی تونه پس بگیره... یا یحوری یه پول اندک به حساب شوهرت بزنی با ترفند قانونی میتونی جوری ثابت کنی که پول بابتش پرداخت کردی.... بنظرم اگه مادرت مورد اعتماده بزن بنامش

پول خونه از حساب ایشون برداشته شده؟؟؟ ببین حتی لگه حبه باشه که بعید میدونم چون حبه یه بند در قراداد ...

نمیتونم بزنم ب نام کسی اوضاع بدتر میشه مجبورم بمونم تو این زندگی مگر اینکه خودش بره پیج دکتر طحان رو پیدا کردم داستان زندگی من رو میگه

پول خونه از حساب ایشون برداشته شده؟؟؟ ببین حتی لگه حبه باشه که بعید میدونم چون حبه یه بند در قراداد ...

پول ماشین رو ک پدرم ریخته حسابش پول خونه هم وقتی فروختم ریختنی به حساب اون

نمیتونم بزنم ب نام کسی اوضاع بدتر میشه مجبورم بمونم تو این زندگی مگر اینکه خودش بره پیج دکتر طحان رو ...

پکیج زنان زیرک..سیاست زنانه..مقاله مادر گرسنگی ووو..برای شما از نان شب واجب تر هست