2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عصبی شده خسته شدم😭

668 بازدید | 33 پست

نمی‌دونم چشه

خبرمرگمون امروز بعداز ظهر دعوت بودیم مهمونی 

دراز کشید گفتم نخواب یه ربع دیگه می‌خوایم حرکت کنیم گفت همون یه ربع دیگه منو بیدار کن

بعد دیدم خوابش عمیق شده گذاشتم یک ساعت بخوابه خودم آماده شدم

بعد از یکساعت با محبت و قربون صدقه بیدارش کردم که پاشو آماده شو خیلی دیرمون شده برین دیگه

تا چشمشو باز کرده شروع کرده داد و بیداد و دعوا منم عصبانی شدم بهش گفتم چه مرگته اونم گفت خودت چه مرگته بعدش هم رفت رو تخت که دوباره بخوابه

منم نشستم گریه کردم بعدشم رفتم بالای سرش گفتم بیچارن میکنم واسه این حرکتت

آبروم جلوی فامیلام رفت😭😭😭 نمی‌دونم بهشون چی بگم

الان هم می‌خوام وسایلمو جمع کنم برم یه جا فقط بدبختی هیچ جایی رو ندارم که برم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی دعوت کرده بود مگه خب زود زنگ بزن بگو نمیتونی بری کار پیش اومد برا رفتار شوهرت بعدا تصمیم میگیری چجوری حلش کنی یا تلافی 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
آخه برم جلوی مردم بگم چرا تنها اومدم بدتر آبروم میرفت میفهمیدن دعوا شده همش عصبیه و داد میزنه اصل ...

میگفتی سرکاره کارش زیاد شده مجبور بود بمونه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آخه برم جلوی مردم بگم چرا تنها اومدم بدتر آبروم میرفت میفهمیدن دعوا شده همش عصبیه و داد میزنه اصل ...

بگو کار واجب داشت نشد بیاد ولی میدونم الان اعصابت خرده خودتم حوصله نداری بری به نظرم همون نری بهتره

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
کی دعوت کرده بود مگه خب زود زنگ بزن بگو نمیتونی بری کار پیش اومد برا رفتار شوهرت بعدا تصمیم میگیری چ ...

همش دارم گریه می‌کنم

نمی‌دونم زنگ بزنم چی بگم خیلی ضایع است

اصلا مهمون دیگه نبود فقط ما دعوت بودیم بیچاره‌ها ‌کلی تدارک دیدن

به خدا خسته شدم خیلی دوستش دارم ولی دیگه نمی‌کشم همش عصبیه حالا واسه اینکه خوابش به هم خورده اینکا ...

میدونم عزیزم مرداتومحل کارشون خسته میشن وعصبی ونیازبه محبت دارن توتاجایی که میتونی سعی کن درکش کنی عصبانیتش بخاطرخستگیشه

همش دارم گریه می‌کنم نمی‌دونم زنگ بزنم چی بگم خیلی ضایع است اصلا مهمون دیگه نبود فقط ما دعوت بودیم ...

بگو حالم خوب نیست میخام برم دکترمگه شام دعوتین که میگی کلی تدارک دیدن؟یه بعدازظهر دیگه 

میدونم عزیزم مرداتومحل کارشون خسته میشن وعصبی ونیازبه محبت دارن توتاجایی که میتونی سعی کن درکش کنی ع ...

آخه کارش رو عوض کرده درآمد نداره فعلا

دو روز پیش کلی باهاش حرف زدم گفتم عصبی نباش انقدر داد نزن من کنارتم هیچی نمیشه

طلا دارم می‌فروشیم میخوریم

گفتم میرم سرکار کمکت ولی اصلا فایده نداره واسه هر حرفی دعوا درست میکنه

منم بدبختی نمی‌تونم به هیچکس بگم خانوادم از خداشونه بفهمن ما مشکل داریم یعنی خوشحال میشن

نه جایی دارم برم نه کسی که درد دل کنم😭😭😭

آخه کارش رو عوض کرده درآمد نداره فعلا دو روز پیش کلی باهاش حرف زدم گفتم عصبی نباش انقدر داد نزن من ...

عجب پس مثل خونواده ی منن اونا هم منم اگه مشکل پیش بیاد مجبورم بمونم خونه خودم تاشرایط بهتر شه چوم هیشکی براش مهم نیست چی به سرم میاد برعکس خوشحالم میشن