2777
2789
عنوان

بابام میخواد بهمون سهم الارث بده

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 46 پست
و منی که بابام دوتا خونه داره یکیشو داد به خواهرم بزرگم یکی هم به اون یکی و به من ۱۵ میلیون پول و هز ...

ای خدا😔😔😔😔😔

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
واقعا ناراحت کننده هست  خونه و ماشین و زمین و باغی که مامانم با نخوردن و نپوشیدن جمع کرد و هیچ ...

ای خدا پدرتون نباید اینکارو میکرد بلاخره آدم زورش میاد حق با شماست خدا مادرتو بیامرزه

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

پدرت بخاطر اینکه دوست نداره 

نگرانی شما رو ببینه این کارا کرده

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
دقیقا همینطوره..منو که پدر و مادرم بیچاره کردن با طلاقشون حالام دارن با همسر و بچهای خودشون با شادی ...

ای خدا عزیزم😔😔😔

چقد سخته بچه طلاق بودن نه میتونی به خانواده پدرت بچسبی نه خانواده مادرت 

هر کاریم بکنی هی جزئی ازشون نمیشی چون از اینور از مادره نیستی از اونور از پدره هی غریبه ایی و غریبگی میکنی توشون💔💔

خدا کنه هیچکی بی مامان بابا نشه😢😢😢

کار درستی میکنه پدرتون الان اون پول رو استفاده کنید بیشتر به دردتون میخوره چقدر میشه پدرتون پولداره خودتون خونه دارین به نظر من هر پدرمادری اگه دارایی داره یه خونه یه ماشین ویه پس انداز خوب برای خودش نگه داره مابقی رو بین بچه ها قسمت کنه عالی میشه حقوق هم که داره 

مادر منم همش به داداشم میگه بیا برسم خونه رو به اسمت بزنم بعد که من مردم سختت میشه...:))))))))))ما ه ...

مادرمنم میگه اگه اسم ارث روبیارید شیرموحلالتون نمیکنم عاقتون میکنم همش باید فقط واسه داداشتون باشه اون تنهاپسره و چهارخواهریم

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
مادر منم همش به داداشم میگه بیا برسم خونه رو به اسمت بزنم بعد که من مردم سختت میشه...:))))))))))ما ه ...

ای خدا چقد بده اینطوریم پدر مادر نباید فرق بزارن حالا بابام بنده خدا گفته دختر پسرا باید یه اندازه سهم ببرن مگه دخترام ارزششون کمتره که بخوان کمتر از پسرا ببرن هر دو از من هستن چه فرقی دارن که یکی بیشتر ببره یکی کمتر

ناراحت نمیشی اگه بپرسم چقد مال شما میشه ،؟؟

حالا انقدارم زیاد نیست که بابام طفلک سرمایه جوانیشه خیلیم پولدار نیست 

خودش اصلا ارث نداشته هر چی داره خودش به دست آورده

دوتا خونه داره یکیش که خودشو مادرم توشه یکیشو میگه میخام بفروشم تقسیم کنه بین شما معلوم نیست فعلا

ممنون عزیزم خدا پدر مادر خودتم حفظ کنه ولی من نمیدونم چرا یاد مرگ و میر افتادم نصیب نشه زبونم لال دل ...

خوب عزیزم به مرگ فکر نکن به این فکر کن چه پدر مهربونی داری دوست داره در اسایش زندگی کنی و تو زندگی کمبودی نداشته باشی

مادرمنم میگه اگه اسم ارث روبیارید شیرموحلالتون نمیکنم عاقتون میکنم همش باید فقط واسه داداشتون باشه ا ...

ای خدا خدا خیرت بده وسط ناراحتیم چقد خندیدم به حرفات شیرمو حلالتون نمیکنم😅😅

نمیدونم چی بگم 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️کوردی؟؟؟

شاید منم اگه انقده بابام مهربون نبود الان با این حرفش انقد پریشون نمیشدم

خواهرم رفت دادگاه بخاطر ارث دوتاداداشم بیردن کرد خونه م از طریق دادگاه مزایده به حراج گذاشته شد . شاید اگه بابام این روز میدید همین کارو میکرد بدون یک ریال براش بزاره . بقول یه بنده خدایی ارث مال کثیفیه خواهربرادراش فروخت بخاطر چندغاز ارثیه تا ابد خواهربرادری نداره