2777
2789
عنوان

من براش طرف سرد بالش بودم ولی ...

334 بازدید | 16 پست

من براش طرف سرد بالش بودم ولی اون دمپایی خیس دستشویی می خواست 

😐😑😶

به این نتیجه رسیدم که دست من بصورت ارثی نمک نداره 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداشتنا

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
بیا عزیزم یکمم برین کف دست من

ای بابا ... هر کسی میوه دل خودش میخوره 

خیالی نیست 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
ربطی نداشتنا

چرا؟ 

چرا؟ 

بالش چ ربطی ب دمپایی داشت؟

معمولن متضادشو میگن

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
بالش چ ربطی ب دمپایی داشت؟ معمولن متضادشو میگن

طرف سرد بالش دلچسبه ولی دمپایی خیس چندشه من براشون خوبی میکنم ولی اونا قدر نمیدونن 😄 

ای بابا ... هر کسی میوه دل خودش میخوره  خیالی نیست

نه عزیز ملت نون دلشونو میخورن ما چوب دلمونو

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
من براش موز بودم ولی اون خیار میخواست

حالا خیار قابل تحمله 

نه عزیز ملت نون دلشونو میخورن ما چوب دلمونو

اخ اخ دلت پره 

همدردیم