2777
2789

حدود یکسال پیش هفته 7ام سقط داشتم و حرف زیاد شنیدم و اذیت شدم

برای این یکی به کسی تاالان هنوز چیزی نگفتم بنظرتون بگم یا باز صبر کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیکان بله ولی اقوام و دوستان ۵ ماه به بعد 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

من 12 هفته گفتم به خانوادم 

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

عزیزم بعد چند ماه اقدام باردار شدی؟بارداریت طبیعی بود؟

منم یساله سقط داشتم و باردار نشدم تاحالا

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
عزیزم بعد چند ماه اقدام باردار شدی؟بارداریت طبیعی بود؟ منم یساله سقط داشتم و باردار نشدم تاحالا

من بهم گفتن بعد 5 ماه اقدام داشته باش مشکلی پیش نمیاد

بارداریم طبیعی یجورایم ناخواسته بود

بنظرم برو دکتر شاید لوله  های فالوپ مشکل برخورده باشه

پریودیات منظمه؟

انشاالله که سالم و صالحح باشه

بنظرم حالا که نگفتی بزار بری غربالگری اول رو انجام دادی فهمیدی مشکلی نی پس بگو

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨