2777
2789
عنوان

هفته 12 ام به کسی بگم یا بازم صبرکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
من بهم گفتن بعد 5 ماه اقدام داشته باش مشکلی پیش نمیاد بارداریم طبیعی یجورایم ناخواسته بود بنظرم بر ...

بعد سقط سونو رفتم همه چی نرمال بود 

پریودامم الان منظم تر شده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

نه ماه پنجم به بعد بگو من ۱۲ هفته سقط داشتم همه هم میدونستن باردارم خیلی اذیت شدم دومی ماه پنجم گفتم اونم مجبور شدم مادرشوهرم اینا رفتن مشهد ما نرفتیم باردار بودم دیگه به همه گفتم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد هم داری؟ من این ماهای اخر از درد دلا دلا راه میرفتم  الان دوباره برو چیزای مقوی  هم ...

موعد پریودم فقط درد دارم من اونم زیاد نیست

رفتم آهن و ویتامین ای و اوابوست داد

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
نه ماه پنجم به بعد بگو من ۱۲ هفته سقط داشتم همه هم میدونستن باردارم خیلی اذیت شدم دومی ماه پنجم گفتم ...

مشکل من همسرمه  ک اصرار داره حتما به بقیه بگیم میگه ناراحت میشن

تاالان به زور نگهش داشتم 

میترسمم خدایی نکرده باز مشکلی پیش بیاد

موعد پریودم فقط درد دارم من اونم زیاد نیست رفتم آهن و ویتامین ای و اوابوست داد

مطمئنی مشکل از همسرت نیست؟

دکتر برو یه دکتر خوب البته 

یه عکس از لوله های فالوپ میگیرن باعث افزایش قدرت لوله های فالوپ میشه خواهر همسرم این کارانجام داد خیلی موثر بوده براش

مطمئنی مشکل از همسرت نیست؟ دکتر برو یه دکتر خوب البته  یه عکس از لوله های فالوپ میگیرن باعث ا ...

همسرم تا حالا آزمایشی نداده

بارداری قبلمم با دوماه اقدام باردار شده بودم

همسرم تا حالا آزمایشی نداده بارداری قبلمم با دوماه اقدام باردار شده بودم

خب بار اول کلا فرق داره سریع تر اقدام میگیره

همسرت راضی میشه بری دکتر؟

من همسرم مخالف بود برای ازمایش و دکتر حتی بعد سقط هم مخالف بود ک زیر نظر پزشک باشم میگفت خودش حل میشه خدا بخوادباز بچه میده نخواد هم تو کارخدا نمیشه دخالت کرد

خب بار اول کلا فرق داره سریع تر اقدام میگیره همسرت راضی میشه بری دکتر؟ من همسرم مخالف بود برای ازم ...

دقیقا همسر منم مخالفه دوا دکتره این قرصام چون تقویتی بود گرفت میگ خدا خودش بخواد مده

دقیقا همسر منم مخالفه دوا دکتره این قرصام چون تقویتی بود گرفت میگ خدا خودش بخواد مده

والا درک نمیکنم تو کله این مردا چی میگذره من ک هرچی بهش میگفتم اخه مرد توکل به جای خود اما خدا علمش داده ک ازش استفاده بشع اخرشم زیر بار نرفت تا وقتی فهمیدم باردارم پر از ترس و لرز بودم اما من خودم هیچ جلوگیری نداشتم از اول هم همسرم جلوگیری میکرد

یه دوماه دیگ صبر کن انشالله ک میشه وگرنه یه سر بزن دکتر ببین دقیقا چی میگه شاید با رعایت یه رژیم غذایی قدرت بارداری چند برابر بشه

مشکل من همسرمه  ک اصرار داره حتما به بقیه بگیم میگه ناراحت میشن تاالان به زور نگهش داشتم  ...

همه مثلا کیا؟

خانوااه ی من و شوهرم از همون اول که آزمایشم مثبت شد میدونستن به فامیل نگفتیم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤