2777
2789
عنوان

شکایت از دوست پسر

1836 بازدید | 26 پست

یکی از دوستای من مطعلقه هس و دوست پسر داره با پای خودش رفته پیش پسره با هم رابطه جنسی داشتن فردا صبش رفته شکایت کرده ادعا کرده با تهدید و چاقو باهاش رابطه برقرار کرده بنظرتون پسره گیر میوفته یا دختره موفق میشه ؟؟؟اصلا حکمشون چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دختره ثابت کنه 

کو. ن پسره سوخته اس

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

اگر رابطه با رضایت زن باشه در صورت شکایت و اثبات موضوع مبنی بر اینکه رابطه با رضایت زن بوده نامبرده نیز به مجازات قانونی محکوم میشه و از طرفی پسر میتونه ملا رابطه را انکار کنه و لزومی نداره به رابطه جنسی اقرار کنه

مگه جامعه هر کی هر کی هس .واسه زنا باید دو نفر شاهر عاقل و بالغ باشن و از همه مهم تر موقع رابطه و باز از همه مهم تر موقع دخول بابد دونفر دیده باشن .اگه اینطوری هس هر کی بره شکایت کنه بگه بهم تجاوز شده .تجاوز هم باز هزارتا تبصره داره .دختره اگه بگه تجاوز شده باید و حتما آثار کبودی تو بدنش باشه و پزشک قانونی تایید کنه که این آثار کبودی از یه نفر دیگه هس 

بهش بگو بشینه سرجاش با این کارش فقط فقط آبروی خودش و خونواده اش میبره .واسه زنا اینقد تبصره و ماده گذاشتن که ثابت کردنش خیلی خیلی سخته .به فرض دو نفر دارن رابطه انجام میدن .یه نفر یهویی وارد اتاق شه و باز میگم موقع دخول بابد دیده باشه .اگه موقع دخول نباشه قاضی میگه زنا انجام نشده