2777
2789
عنوان

خانما ی لحطه بیاید خیلی اعصابم از کارخواهرشوهرم خردشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برات مهمه به مادرت هم بگو نیاد عروسی ! 

ولی انقدر گیر نباشید و موقع عروسی انقدر سر طرف شلوغه که به همه چیز نمی تونه توجه کنه! یه عده هم دقیق این مواقع پیدا می کنند برای نشون دادن دلخوری هاشون! 

یا ارحم الراحمین

حق نداری 

دوست ندارن داداشت دعوت کنن مگه زوره 

مادرتم احترام گذاشتن گفتن 

منم عروسی خواهرم برادر همسرم دعوت نکردم برای حنا بندان همسرم هیچ اعتراضی که نکرد هیچ حتی میگفت عروسی هم نگو بهشون😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خب من شوهرمو مقصر میدونم.چطور میتونه ب من زور بگه و ازم احترام بخواد برای خانواده اش.نمیتونست بره ب ...

ببین تو از کجا میدونی؟ حتما رفته گفته . عروسی پای داماده وخانواده اش . شاید اونطرفیا گفتن نه . هیچوقت رندگیت خراب نکن .

اگر این قضیه برعکس بود و خانواده زن داداشت شما رو دعوت نمیکردن داداشت نه ناراحت میشد نه رابطه اش با اون ها قطع میکرد 

شما خیلی بیکاری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

به شوهرت چه ربطی داره زندگی رو واسه اون جهنم نکن به عروسی شون هم برو ولی واسه خواهر شوهرت یه جور دیگه و جای دیگه جبران کن اگه از شوهرت سرد بشی زندگیتو خراب کنی پس فردا داداشت و زنش برات خونه زندگی درست میکنن حماقت نکن 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
شاید دلش نمیخاد داداش تو دعوت کنه اجباریه مگه

بحث اجبار نیست.بحث احترامه.اگه برای من احترام قائل بود داداشمو دعوت میکرد

بعدم چطور من مجبورم هرچی شوهرم و خانواده اش بگن انجام بدم.و اگه انجام ندم زندگیم میشه جهنم.پس اونا هم باید هرچی از من انتظار دارن خودشونم انجام بدن

همین که پدر مادرتو کارت داده زیادی بوده، داداشت این وسط چه ربطی عروسی خواهر شوهرت داره؟ چقد عروس ها رودارن. والا من ازدواج کنم کلا خواهر شوهره اسمم نیاره خوشحال میشم. چرا انقد دوسدارن وسط اتفاقات خانوادگی و شخصی شوهرتون باشید، خانواده شوهرت خانواده تو نیستن، خانوادت شامل شوهر و بچه هات و پدرمادر و خواهر و برادر خودت میشه. تلخه حرفام ولی حقیقته.