2777
2789
عنوان

خانما ی لحطه بیاید خیلی اعصابم از کارخواهرشوهرم خردشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 94 پست
وا مگه شما خانواده داماد یا اگه طرف پسر هستید خانواده عروسم میگید؟؟ما فقط عروس و داماد و خانواده طرف ...

نه دیگه

منم همین رو میگم

میگم ما که مادر و پدر جاری و غیره رو کلا دعوت نمیکنیم

ولی اگه استارتر رسمشه و دعوت میکنن و توقع داره، حتما موقع پاگشا هم رسم دعوت دارن و تلافی کنه و جز دوماد کسی رو دعوت نکنه

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
ببین نی نی یارو برام تگ کن لطفا بلد نیستم ب خدا اعصابم خرد بود این بدترش کرد اشکمو دراورد.آخه شماها ...

@نی_نی_یار_پنج  

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه منم همین رو میگم میگم ما که مادر و پدر جاری و غیره رو کلا دعوت نمیکنیم ولی اگه استارتر رس ...

ما هم رسممونه مثلاً اگر عروسی برادر شوهر من باشه عمه ها خاله ها زنعمو زندایی دعوت میکنیم

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.

عزیز چه بهتر که دعوت نکردن زن داداشت میومد باید یه کادو هم میدادن شمام باتوجه به اذیتایی که خواهرش کرده سرسنگین برو سرسنگین برگرد .. از الانم به همسرت بگو دیگه انتظار و توقع بیجا ازم نداشته باشین مثل خودتون رفتار میکنم یعنی چی عروسیه داماده مگه مهمونای عروس رو خود داماد دعوت میکنه که کی بیاد کی نیاد😒  از من میشنوی مثل غریبه باش و مثل خودشون تلافی کن هرچی رو بدی پرروتر میشن

ما هم رسممونه مثلاً اگر عروسی برادر شوهر من باشه عمه ها خاله ها زنعمو زندایی دعوت میکنیم

چه جالب

عروسی‌های شلوغ خوش میگذره

تو این گرونیا نمیشه دیگه

سمت ما که فامیلای یه کم دورم دیگه دعوت نمیشن. خیلی شلوغ شه ۳۰۰ نفر میشن، واقعا هزینه‌ش سنگین میشه

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم