2777
2789
عنوان

بهترین کار چیه؟؟؟

440 بازدید | 34 پست

من هر چیزی برلی مادر شوهرم میخرم استفاده نمیکنه و میده بفیه😏😏یه بار رفتیم بالش طبی بخریم برای خودمون همسرم هم گفت برای مادرم هم بخریم، با اینکه تجربش داشتم که هیچی استفاده نمیکنه، گفتم بخریم چون این طبی بود و با دردش می‌خورد.. حالا دیروز اومدیم خونشون بعد یک س از که استفاده نکرده خاله همسرم گفت داده جاریت... من واقعا تو زندگیم قناعت میکنم تا بتونم یه چیزی بخرم  به خاطر اینکه همسرم ناراحت نشه هر گاه برلی خانوادش میخواد چیزی بخره اصلا مخالف نمیکنم.. دیروز که از خوته خالش برمیگشتیم گفتم من راضی نیستم که بابات چیزی که خریدیم برای مادرت داده فرد دیگه.. میگه من راضی هستم چون من کار کردم.. منم گفتم پس منیکه سال تا سال قناعت میکنم و از خودم و بچه هام میزنم چی؟ نباید راضی باشم؟؟؟ واقعا نمی دونم من حساسم یا رفتار همسرم بده... ضمنا ما دیروز چون گردن خاله شوهرم درد میکرد برای ایشون هم خریدیم... 

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

گوشیم شارژ نداره، بچه ها بازی کردم. لطفا نظراتتون بگین من بعد میخونم.. ممنونم 

عزیزم قطعا حق با توعه این دیگ زوره

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم باتوجه ب شرایطت ک گفتی براشون کم نذاشتی واونا اینجور رفتار میکنن هرسال موقع تولداشون براخودت کادو بخر الکی هم ب شوهرت غر نزن ومنت نذار توخودت قناعتو انتخاب کردی چرا ازخودت وبچه هات دریغ میکنی برای خودت پس انداز مخفیانه داشته باش ب تیپ خودت وبچه هات برس غذاهای مقوی بخورین ازخودت درغ نکن شوهرتم مطمین باش  وقتی میبنه پول نداره خودش نمیخره موقع تولداشون بی پولش کن  

ببین عزیزم باتوجه ب شرایطت ک گفتی براشون کم نذاشتی واونا اینجور رفتار میکنن هرسال موقع تولداشون براخ ...

دقیقا حرفتون قبول دارم صددرصد از امروز به بعد همین روند رو پیش میگیرم... 

دقیقا حرفتون قبول دارم صددرصد از امروز به بعد همین روند رو پیش میگیرم... 

افرین گلم خودتو دوست داشته باش دوباره پس فردا نری دل بسوزونیا برو ارایشگاه قیمت ابرو رو دوبرابر بگیر ازشوهرت بقیشو بذار جیبت 

بعدم تووبچه هات تنهایی بکشین  وقتی شوهرت سرکاره اونا خوشی کنن

باور کن وقتی ب خودت برسی انقدر اعتماد بنفست میره بالا ک ن دیگه بشوهرت غر میزنی ن رفتارهای اونا برات مهم میشه باسیاست همه چیو حل کن هی هم خرشون کنو بارشون کن خیلی لذت بخشه 

افرین گلم خودتو دوست داشته باش دوباره پس فردا نری دل بسوزونیا برو ارایشگاه قیمت ابرو رو دوبرابر بگیر ...

نگاه همسرم هر چقدر پول بخوام بهم میده اینجور نیست که بخوام بیشتر بگیرم بردارم برلی خودم بدون خبر.. مثلا بهش بگم پول بریز خودش چند تومن میریزه و اصلا نمیگه چکار کردی اما چون ما مشغول خونه و ماشین خریدن بودیم تا الان قناعت کردم اما الان الحمدالله قرضامون دادیم و از این به بعد میخوام به خودم و بچه هام برسم.. ممنون بابت اینکه وقت گذاشتی گلم

شوهرت علاقه داره به این واون سرویس بده حق داری ناراحت باشی

آره دقیقا.. اگر ببینه یه کسی یه چیزی میخواد هر جوری شده براش جور میکنه و من تو اون شرایطی که بودم حرص میخورم ولی خوب دیگه از الان روند تغییر میکنه چون دیگه قسط ها و چک‌ها تموم شده هر چی بود خودم یه جوری خرجش میکنم.. 

بالش طبی چند گرفتین؟؟؟  گرونه که.. ادم دلش نمیاد برا خودش بگیره 🤣 شما هرکی گردنش درد کنه براش ...

با روکش شد 1200 برای خالش.. قبلا برای مامانش خریدیم اون موقع ارزون بود شد 780 فکر کنم... دقیقا من به خاطر راحتی مامانش گفتم بخره حالا پدر شوهرم داده جاری جون... ما الان خط داخلی خونه نداریم و به تلفن سیار داشتیم پاناسونیک، تلفن باباش سوخت من گفتم بهشون بده استفاده کنن ولی اصلا نمیبینن.... منم رویم رو تغییر میدم

بالش طبی چند گرفتین؟؟؟  گرونه که.. ادم دلش نمیاد برا خودش بگیره 🤣 شما هرکی گردنش درد کنه براش ...

من خودم هم خیلی دلسوزم و همین مارو خراب کرده... 

۱/۲۰۰ واسه بالش خاله ..  وضعتون خیلی خوبه هاا

نه والا... اینقدر گفت گردنم درد میکنه و گفت و گفت... شوهرم هم گفت یه دونه براش بخریم؟؟؟ ازم همیشه نظر میپرسه... منم چون خودم خیلی دلم میسوزه گفتم بخر....ولی خداییش اصلا هوای ما رو ندارن به همین خاطر دیگه کلا میخوام اینکارارو بگذارم کنار.. همسرم من و بچه هام بخوایم خرید کنیم همش میگه رعایت کنید با اینکه واقعا من حواسم هست اما به بقیه که میرسه راحت از خودش میزنه می‌خره.. من دوسال پیش یه مانتو خریدم...شاید باور کردنی نباشه براتون.. اما دیگه از حالا روندم تغییر میدم... شوهرم اگر من بگم نخر نمیخره... گند بزنن اخلاق منو که دلم میسوزه و انجام میدم.. 

۱/۲۰۰ واسه بالش خاله ..  وضعتون خیلی خوبه هاا

البته هر گاه تا حالا میخواسته چیزی بخره من مخالفت نکردم اما از این به بعد دیگه میگم نه ببینم به حرف من هست یا نه..