2777
2789
به خاطر نگاه دیگران هست یا خودتون می خواید؟ 

فرق داره ؟ من بخاطر مانتو ک تو تنم زشت وایسمیسه 😅😅 ولی ارادشو ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق داره ؟ من بخاطر مانتو ک تو تنم زشت وایسمیسه 😅😅 ولی ارادشو ندارم

اگر به خاطر نظر دیگران باشه، همون دیگران بعد از رفع این نقطه ضعف میفتند دنبال پیدا کردن نقطه ضعف بعدی تون تا به رخ تون بکشند 

مثلا خودم همش می گفتند چشمت فلانه چشمت چنانه رفتم عمل کردم، بعد گفتند پوستت فلانه چنانه، حالا هم گیر دادند به اندامم 

و از الان نتیجه گرفتم فقط نظر خودم برام مهم باشه 

هر دفعه بخوام به خاطر حرف دیگران خودم به سختی بندازم که زندگی برام زهر میشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اگر به خاطر نظر دیگران باشه، همون دیگران بعد از رفع این نقطه ضعف میفتند دنبال پیدا کردن نقطه ضعف بعد ...

آها...درسته

ن تاحالا کسی بهم نگفته ، ولی خودم دوست دارم شکمم صاف باشه چون اونجوری مانتو بیشتر ب آدم میاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
آها...درسته ن تاحالا کسی بهم نگفته ، ولی خودم دوست دارم شکمم صاف باشه چون اونجوری مانتو بیشتر ب آدم ...

عزیز دلم براتون آرزوی موفقیت دارم 👍🏻

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

آهان حقیقتش شاید بدنسازی و برخی ورزش های کششی یوگا مناسب باشه براتون 

ورزش که میکنم گفتم که میرم والیبال والیبالم خب همش فعالیته دیگه..فکر کردم رژیمی چیزی هست آخه سه کیلو باید کم کنم فقط😭😭