2777
2789

کاش مادرا یاد بگیرن به جای چشم هم چشمی لوازم التحریر 

به بچه هاشون یاد بدن چه جوری از درس خواندن لذت ببرن 

برین سرگذشت ادیسون رو بخوانید به عنوان یه کودن از مدرسه اخراج شد کسی که باعث شد ادیسون یه نابغه بشه رفتار مادرش باهاش بود 

باید این رفتارها رو یاد بگیرید 

مادرش بهش القا میکرد خیلی باهوشی 

وقتی خراب کاری میکرد به جای دعوا براش سوال ایجاد میکرد بیا دنبال جوابش بگردیم چرا اینجوری شده؟ دلیل اش چی بوده و چی شده (مثلا بطری آب از دسش افتاده شکسته به جای سرزنش گقته بیا دنبال علت اش بگردیم)

اینکه بچه دنبال سوال باشه خیلی مهمه 

اینا رو یاد بگیرید تا جهان سوم نباشیم 

نه خرید چهارتا لوازم چینی آشغال بشه آرزوتون

مادرهای نی نی سایت خرید ۴ تا لوازم چینی شده لذت اشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط چشم وهم چشمی

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

ما که امسال هیچی نگرفتیم واسه داداشم، کلاس دومه، همه ی وسایلشم نو... شاید فقط یه دونه جامدادی بگیرم. وضعمونم بد نیس، ولی از اسراف به شدت متنفرم. پول لوازم التحریرشو انداختیم تو قلکش!

گفتی حتما باید ۱۰ دقیقه بشه وضو بگیریم گفتی ۹ دقیقه اول وقت حساب نمیشه۹ دقیقه که زودتره؟

سلام عزیزم 

ده دقیقه مونده به اذان در سجاده با وضو باشی یعنی وقتی نشستی توی سجاده ۹ دقیقه مانده به اذان نباشه ۱۰ دقیقه مونده باشه