2777
2789

سلام من ۳۰ سالمِ و توی زندگیم از ۴۸ کیلو بیشتر وزن نگرفتم. با قد ۱۷۰

الان با این روشی که میگم ۱۰ کیلو اضافه کردم و شدم ۵۸.

هر جا میرفتم میگفتن لاغری و فلان

تا اینکه توی مراسمی یکی از دخترهای فامیل رو دیدم که ۳۷ کیلو بود و الان ۶۵ کیلو شده .

narssis سابقم. کاربریم بالا نمیاد.

وقتی از در اومد توی خونه نسناختمش خیلی تعجب کردم.

ازش پرسیدم چیکار کردی. گفت صبح یه لیوان شیر با دو قاشق پودر سنجد با کمی عسل به مدت دو سال خوردم.

بچه ها واقعا تغییر کرده بود.

منم همین روش رو امتحان کردم به اضافه سه روز در میون نصف قرص سیپروهپتادین.

هنوزم دارم ادامه میدم تا به وزن ۶۵ برسم.

خواستم بگم این روش جواب میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما با قد  ۱۷۰ میخوای ۶۵ شی

من با قد ۱۷۰ 

۶۶ کیلوعم خودم دارم پاره میکنم که لاغر شم بشم ۵۸ حس چاق بودن شدید دارم حس میکنم خرسم😐

hope ,   عضو تاپیک مانکن های زیبا ( گروه آبی )،  وزن‌ اولیه ۷۴ ، قد:  ۱۷۰،  استارت دوباره ( ۱۴/۶/۴۰۲)  وزن  : ۶۶/۷۰۰   ، ۲۶/۶ : ۶۵/۶۵۰  .....................هدف نهایی ۵۹ کیلو 🥺💙 چقدر میخوای تسلیم بشی؟ یبار برای همیشه تا تهش برو  
شما با قد  ۱۷۰ میخوای ۶۵ شی من با قد ۱۷۰  ۶۶ کیلوعم خودم دارم پاره میکنم که لاغر شم بشم ...

😂 من هنوز جا دارم. قسمت ساق پام هنوز لاغره

بعد من ارزومه ۶۵ کیلو بشم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗