2777
2789

خب سلام ببخشید یکم طولانی میشه..

اول بگم که اقا رابطمون لانگ بود و من واقعا حس خوبی نمیگرفتم از این رابطه و دوری

میدیدم که خیلیا نزدیک همن پیش همن هرلحظه میتونن همو ببینن حسودیم میشد بهم میریختم که چرا من اینجوریم..حتی نمیتونم ببینمش..بغلش کنم و..

دومین مشکل اینه که ایشون از اکسشون و دخترای دورشون و همکلاسیاو.. زیاد حرف میزدن

سومین مشکل اینه که بدجور عصبیه ینی با یکی(دختر ن ها رو دختر دس بلند نمیکنه)دعواش بشه کار ب زدن و..هم میکشه

چارمیش اینکه بشدت شکاکه

پنجمی از لحاظ اعتقاداتی و طرز فکر و سبک زندگی بهم نمیخوریم

شیشمی زیاد لاف میزد و من و بچه فرض میکرد

هفتمی خیلی دنبال توجه و محبت بود(خودشم زیاد محبت و ابراز علاقه میکرد)ولی انتظار داره خیلی بهش ابراز علاقه کنم و من واقعا نمیتونم و ب نظرم خیلی مسخره و بچه بازی

هشتمی حس میکنم اولویت نیستم،ادم کسیو دوسدداشته باشه ب محض اینکه چشاشو باز کنه میذه پیم میده سلام صب بخیر،ایشون میرفتن سرکار کارشون ک تموم میشد ب من پیم میدادن یا وسط کار و تایم استراحت(ی مدت هم صب بخیری نمیگفت من ک دلخور شدم بعدش پیم مبداد اونم فقط میگفت *سلام صبح بخیر*بدون هیچ عزیزمی ایموجی ای ابراز علاقه ای چیزی)تازه همین پیامم هروخ عشقش میکشید میگفت مثلا از ۹صب بیدار شه من ۱۱پیم بدم بیداری؟میگه اره اما ان نشدم..اینجوری

نهمی اینکه درکم نمیکنه و حال بدمو نمیخاد،خودش حق داره حالش بد باشه حق داره ناراحت باشه درد و دل کنه

ولی اگر من باشم،چنین حقیو‌ندارم!اگر یکم حال بدمو بروز بدم میگه بس کن حال بدتو‌ پیش من نیار،خوشیات با دوستاته حال بدتم ببر پیش همونا و..

دهمی فوش میده یا بد حرف میزنه ک ناراحت میشم بعدش میگه شوخی میکنم و سر چیزاش یخود قهر میکنه‌و ادا در میاره،بچه بازیا خوشم نمیاد

ادامشم پست اول میگم براتون ببخشید طولانی شد

بعد بهش ک گفدم چنتارو‌گف اوکی درست میشم و اینا توعم‌خودتو درست کن

فاصلرو گفتم گف تا سال بعد قول میدم درست کنم کلا بیام شهر شما تابستون سال بعد همچین روزی قول میدم کنارت باشم و..

ولی من واقعا از بچه بازیاش از اینکه از اکسش حرف میزنه از اینکه‌ گنده گوزی میکنه عصابم خورد میشه

اینکه با رل دوستام مقایسه میکنم خودمونو میبینم اون حتی ی کاری نکرده بهم ثابت شه براش مهمم یا دوسم داره

ینی چنبار برخوردش جوری بوده ک ثابت کنه،چنبار پافشاری کرده ک‌رابطمون تموم نشه

ولی من بازم با اینکه میدونم‌کار درستو کردم،شک دارم💔🙂

با اینکه دوسش دارم اما با رفتاراش خودمو از چشم انداخته:)

ب قول دوستم نمیخام به یک فرد مجلزی ک حتی نمیتونم ببینمش عادت کنم،وابسته شم که اخرش بشکنم و نابود شم:)

ولی بازم نمیدونم:)

ارامش نداشتم تو رابطه،به دوست داشتنش اعتماد نداشتم،ادیت میشدم از رفتاراش:)

نمیدونم واقعا🙂

بعد کلی پلفشاری و اصرار

گفت الان میخای بمونی یا بری؟

اگ میمونی‌ک ینی دوسم‌داری

اگرم میخای بری قبل رفتنت باید بگی دوسم نداری

منم گفدم نمیگم

گف پس باید بمونی

منم گفدم نمیتونی مجبورم کنی و..

خلاصه بعد کلی حرف گق الان میخای بمونی یا بری؟گفپم‌بهتره تمومش کنیم

و گف اوکی و درجا بلاکم کرد

بعدم‌پیامک‌داد برو تو شهر خودتون رل بزن،من چون دورم محکومم با کسی ک دوسش دارم نباشم و..منم‌گفدم اخلاقتو درست کن و..و‌منو‌مقصر‌ ندون بدون دلیل اینکارو‌نکردم

گف مقصری چون کنار نمیای و میری

بعدشم گف ببخشید ک بلاکت میکنم خدافظ

منم گفدم‌شبخوش خدافظ

ولی هنوز سیوم‌داره

من بلاکش نکردم 

و من ازش قول‌گرفته بودم ک‌نره،اونم از من قول گرفت که نرم،و‌الان میگه زدی زیر قولت..

اونم زد زیر قولش،قرار بود درست شه،قرار بود دیگه از اکسش حرف نزنه،ولی زد ولی درست نشد(اینترو بهش نگفدم)

به نظرتون چن روز دیگه پیم میده؟اگر‌ پیم داد جوابشو چی بدم؟کار درست و تصمیم درست چیه من واقعا نمیکشم راهنماییم کنین:)💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینجوری که کلا یه رابطه مضخرف بوده 😐 خوب کردیی

میدونی... افراد تیمارستان دیوونن ولی در واقع عاقل ترینن ! 🙂 اعصاب درستی ندارم لطفا با من بحث نکنید>> ( تاپیک توهمی ) 
یکی خلاصه ی خلاصشو در حد دوخط بم بگه

توروخدا بخونین میدونم‌خیلی طولانی شدا ولی خب نمیدونم‌ سردرگمم:)🥲💔

ببخشید اگر خودم کار درستو میدپنستم کمک‌نمیخاستم ازتون🥲