2777
2789
عنوان

همین الان کات کردم..نظرتون درست بود کارم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 53 پست
تبریک بهت میگم که با یه بیمار کات کردی ،افرین بهت

قربونت😂🙂

الان حالم‌خوبه ها فقط سردرگمم دو روز دیگه میشینم‌عر میزنم😂

الانم در استانه پریودیم نمیدونم‌چی خوبه چی بد دردم نمیذاره هیچیو بفهمم فقط میدونم‌تمومش کردم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت😂🙂 الان حالم‌خوبه ها فقط سردرگمم دو روز دیگه میشینم‌عر میزنم😂 الانم در استانه پریودیم نمی ...

ببین تو یکی از قدرت مندترین دخترهای جهانی بهت تبریک میگم که برای خودت وجودت ارزش قائل شدی بهت تبریک میگم که انقدر خودت رو دوسداری واقعا آفرین

به عنوان دانشجوی ارشد روانشناسی بهت میگم بله که درست بووووود تاالان چراباهاش بودی؟؟؟

اخ قربونتون بشم ک بهم امیدواری و انگیزه میدینننن امیدوارم پشیمون نشم:)

دخترم

عسلم

خانومم

یه درصد هم شک به دلت راه نده

ببین رابطه های لانگ دیستنس کلا پیچیدگی هایی دارن

و اینکه طرف می‌تونه از خودش فقط یه ویترین نشون بده

الان با اینکه مطمئنا خودشو خیلی بهتر از اون چیزی که هست نشون میده این حوریه

شما فک کن میتونی آینده داشته باشی با یه آدم بد دل و بد دهن و عصبی؟

بهترین کار دنیا رو کردی 

بلاکش هم بکن 

پی ام هم داد جواب نده به خدا سر یه ماه حالت خوب میشه

من همشو خوندم

حقیقتا رابطه خوبی نبوده عزیزم 

ینی انگار به درد هم نمیخورید کلا 

10 ت اشکال در اوردی از رابطه تون این خیلی مهمه خودش 

وابستگیت بهش 1ماه بعد یادت میره ، الان روخ و روانتو به ارمش رسوندی

البت ب شرطی ک فک نکنی بش دیگه و بدونی تموم شد ررفت 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اخ قربونتون بشم ک بهم امیدواری و انگیزه میدینننن امیدوارم پشیمون نشم:)

ببین خواهشم فقط اینه دیگه یه دقیقه ام وقتتو بااین ادم حروم نکن که فقط خودتو مریض میکنی به هیچ وجه باهاش ارتباط نگیردیگه حتی اگه التماست کرد.فدات❤️

حالا چند سالته و چند سالشه؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼