2777
2789

سلام ....من از شهرستان میخام بیام  دکترشیراز ... هشت ساله نازایی دارم ...مشکلم هم چسبندگی یک لوله و کیست اندومتریوماست...و همسرمم ضعیفه....از تون میخام یه دکتر خوب متخصص زنان که هم با تجربه باشه و دلسوز و وقتش رو خوب برای مریضهاش بزاره ....من شهر خودمون دکتر رفتم ولی همش انگار میخان آدمو از سرشون بندازن به حرف مریض گوش نمیدن ....دکتر خوب میخام که نتیجه بگیرم ....الهی که خیر ببینید تو زندگیاتون

سلام عزیزم دکتر فریده عسکری خوبه ولی شما باید زیر نظر مرکز ناباروری باشی دکتر رستمی سرچ کن گوگل 

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا همه ی دکترای خوب همینطورین، اونا که وقت ندارن بشینن مابراشون قصه بگیم اکثرشون هم متاسفانه بد ...

اره فقط نسخه مینویس اصلا حرف ادمو گوش نمیدن 

یزد ی دکتریه ک خیلی خوبه تعریفش و زیاد شنیدم ولی متاسفانه یادم نیست 🤦🏻‍♀️براتون میپرسم 

اگر میخواین ی سر هم برین یزد پیش ایشون 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃