2777
2789

کسی اشنا داره تو ادره ثبت و املاک مستغلات؟ کسی میدونه مال مرد مثلا خونش چقدر طول میکشه برا مهربه توقیف بشه؟ من الان پنج ماهه وکیلم اقدام کرده هنوز توقیفیشو ندادن😐

اگه یدونه خونه داشته باشه قاضی برا مهریه توقیف نمیکنه مگر اینکه همسرت دادخواست طلاق داده باشه در اینصورت نصف خونه رو مجبوره بهتون بده البته اگه بعد عقدتون اون خونه رو خریده باشه نه قبلش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یدونه خونه داشته باشه قاضی برا مهریه توقیف نمیکنه مگر اینکه همسرت دادخواست طلاق داده باشه در این ...

اون اصلا نمیخواد منو طلاق بده من ازش متنفرم ولی اقدام نکردم برای طلاق عزیزم هنوز میترسم دادگاه به نفع اون رای بده چند روز دیگه دادگاهه 

ولی ارزش خونه ۱۳ میلیارده  

عزیزم نترس نمیتونه خلع ید نسبت به همسرش که شمایی بگیره.. اسم شما توی شناسنامشه هنوز طلاق نگرفتین با همین خلع ید خودشو توی تله میندازه قاضی میفهمه شوهرت دنبال زندگی نیس.. راستی برو دفتر قضایی و ثبت کن که همسرت خونه‌رو ترک کرده سر ۴الی۶ماه برنگرده خونه قاضی طلاقت میده اجازه همسر لازم نیس حق و حقوقتم سرجاشه میتونی بگیری.. فقط نترس معلومه همسرت خیلی بیسواده چون نمی فهمه آدم نمیتونه خلع ید نسبت به همسرش کنه

اون اصلا نمیخواد منو طلاق بده من ازش متنفرم ولی اقدام نکردم برای طلاق عزیزم هنوز میترسم دادگاه به نف ...

به هیچ عنوان دادخواست طلاق نده وگرنه از هرچی که بعد عقدتون خریده قرونی بهت نمیرسه اتفاقا داره کتکت میزنه که خسته شی بری دادخواست طلاق بدی.. از من میشنوی خیانتشو ثابت کن دادگاه بهت حق طلاق میده و حق و حقوقتم کامل میتونی مطالبه کنی و بگو خونه رو ترک کرده ماهی یه میلیون میده که شکایت عسر و حرج کن یعنی توی مضیقه ای و قاضی مبلغ رو بالا میبره

عزیزم نترس نمیتونه خلع ید نسبت به همسرش که شمایی بگیره.. اسم شما توی شناسنامشه هنوز طلاق نگرفتین با ...

اا عشقم من دوتا نامه از پلیس گرفتم که خونه نیمده یبارم اوند منو زد پاهاموشکوند ازش شکایت کردم چون با زن باباش رابطه داره مدرک دارم کلی بعدش یبار اوند بیاد خونه من ترسیدم راهش ندادم اونم رفت برگه پلیس گرفت بعنی باز برم دفتر خدمات قضایی؟ نامش چی میشه که راهش ندادم البته وکیل دارم تا الان بخدا صد تومن خرج وکیل کردم اس و پاس شدم هیچ کاری نکردن هنوز😢😢 بخدا دارم دق میکنم 

اا عشقم من دوتا نامه از پلیس گرفتم که خونه نیمده یبارم اوند منو زد پاهاموشکوند ازش شکایت کردم چون با ...

عزیزدلم خواهرگلم وکیل الکیه خودت میتونی از حق خودت دفاع کنی وکیل پول اضافس .. میتونی از مشاوره حقوقی وکیل رایگان استفاده کنی دفتر مجتمع قضایی شهرتونو پیدا کن تماس بگیر ببین مشاوره حقوقی رایگان چه ساعتی دارن که حضوری بری هم کامل بهشون توضبح میدی هم رایگان راهنماییت میکنن وگرنه وکیل بنظره خود من پولیکه پول مفت میخوره تهشم هیچ کاری نمیکنه 

عزیزدلم خواهرگلم وکیل الکیه خودت میتونی از حق خودت دفاع کنی وکیل پول اضافس .. میتونی از مشاوره حقوقی ...

عشقم من متاسفانه قدرت دفاع از خودمو ندارم قیافه اخموی قاضی و ببینم همه حرفام یادم میره طرفمم نماشگاهیه ازمنم بزرگتره خیلی و انقدر سرزبون داره نگم برات و من وکیل گرفتم ولی کارشو هنوز ندیدم فعلا فقط تا تونسته پول ازم گرفته 

به هیچ عنوان دادخواست طلاق نده وگرنه از هرچی که بعد عقدتون خریده قرونی بهت نمیرسه اتفاقا داره کتکت م ...

باورت میشه اون عسر الحرجم شکایت کرده 😐 ازم انقدر پروو وقیحه هزینه دادرسیشم انداخته گردن من بیشرف ترین ادمی‌که دیدم شوهره من بود