2777
2789

سلام کسی تا حالا ای یوای کرده من قرار هفته آینده برم ای یو ای نمیدونم شوهرم هم لازم بره یا نه خودم تنها برن بعد اسپرم رو چجوری نمونه برداری میکنن 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودرارضایی ن ی عروسک خوشگل جنسی میدن‌بهش😂

نه بابا 😐😂😂😂 دیگه اینقدرام‌پیشرفته نیستن 😂 

من دوبار ای یو ای کردم شوهرم تا حالا صدبار ازمایش اسپرم داده بیچاره از طریق استمنا قبول میکنن  

ما آبادانیا   
باید شوهرت باشه اول از شوهرت اسپرم رو‌میخوان بعد شستشو میدن و تزریق میکنن ب خودت  اسپرم هم از ...

یعنی چی من فکر کردم شیشه یی قوطی چیزی میدن خودمون از خونه می‌بریم 🤭

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 
خودرارضایی ن ی عروسک خوشگل جنسی میدن‌بهش😂

واااا چه غلطا جدی 🤨

اهواز عروسک میدن واس چی رفتی آی یو آی برا جنسیت؟ منم‌میخام‌برم‌اتفاقا

اتفاقا منم اهواز رفتم دکتر دیباوند جهاد دانشگاهی 

نه برای ناباروری دوبارشم‌منفی شد 

نورژن‌ خو دیگه معروفه شوهرم‌رفته بود ازمایش بده میگفت بهش گفتن برو تو دستشویی 😐 

اخه قبلا جهاد رفتیم اتاق دادن بهش 

کجای  اهواز عروسک‌میدن؟؟؟ اولین باره‌میشنوم

ما آبادانیا   
عزیزم شوهرت باید بره اونجا ازش اسپرم بگیرن بعد تو ازمایشگاه بهتراش انتخاب کنن بعد با لوله بفرستن داخ ...

شما ای یو ای کردین تا حالا 

اتفاقا منم اهواز رفتم دکتر دیباوند جهاد دانشگاهی  نه برای ناباروری دوبارشم‌منفی شد  نورژ ...

حالا دقیق میپرسم بت میگم ادرسشو ولی مطب شخصی بود خود پزشک میبره بعد ازمایشگاه 

😂😂😂

یعنی چی من فکر کردم شیشه یی قوطی چیزی میدن خودمون از خونه می‌بریم 🤭

نههههه اولا ترشحات و بزاق نباید با اسپرم قاطی بشه برا همین شماهم نمیتونی کمکی بهش بکنی توی اتاق بعد کمتر از ۲۰ دقیقه باید برسونی ب ازمایشگاه و باید زیر بغل نگهش داری که هم دمای بدن باشه کلا ریسکش بالاست خراب میشه همونجا خودارضایی کنه بهتره بریزه تو همون قوطی‌ اسمشم روش مینویسه میده تحویل ازمایشگاه اونا شستشو میدن هورمونا و مواد اضافی اسپرمای بدرد نخور جدا میکنن و دکتر تزریق میکنن ب رحم شما 

ما آبادانیا   
اتفاقا منم اهواز رفتم دکتر دیباوند جهاد دانشگاهی  نه برای ناباروری دوبارشم‌منفی شد  نورژ ...

من میخوام برا دوقلو زایی برم کسی تا حالا نتیجه گرفته