2777
2789
عنوان

شما هم باردار شدید حستون مث من بود🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 43 پست
منم مث توام و اینکه بشدت درگیرم بدونم جنسیت چیه خیلی کنجکاوم

من درگیر جنسیت نیستم...فقط انگار غمگینیم هردو 💔

از بارداری ناراحت نیستیم...از وضعیت جدید هشت ماه بعد متعجبیم 🥺 تصور سروصدای توی خونه پر ارامش😂

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاااملا عادیه. بعد یواش یواش مهرش ب دلت میوفته ماه های اخر رو ابرا هستی. بعدش؛ بعدش زایمان میکنی و چن روز اولده برابر اون غم اولیه تو وجود جفتتون فوران میکنه🥲😂 چون اکثر از نظر جسمی حسابی داغون میشم و بی خوابی و گریه و فلان و درکنار اینا یکم زمان میبره هضم عضو جدید خانواده. این مراحلو رد کنی بالاخره ب اون حس مادری واقعی ک همه ازش حرف میزنن میرسی☺️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من اصلا میگم به خودم یک مفت خور اضافه دارم..تازه باید هر چندماه براش لباس بخرم...پس خودم چی‌میشم؟!😔 ...

واسه همون مفت خور از لقمه ی توی دهنت میدی صبر کن ببین چی میشه برات😍😍😍

همینو میگم دیگه تا آخر ۹ ماه این احساسات و بالا پایین شدنا پیش میاد قشنگ شوهرتو آماده کن از الان😄

بدبخت از دیشب تو شوک رفته..میگه دیگه لوس نشو..هنوز اندازه فندق هست و احساساتت بالا پایین میکنه یعنی؟!

بچه اول که بدنیا بیاد چندماهه بشه تازه باورتون میشه بچه دار شدین 🤣

عهههه من فکر کردم خودم بی لحساس بودم تا سه ماهگی فقط حس میکرد ی بچس ک دارم ازش نگهداری میکنم میگفتم بهش خاله🤣🤣 ۳ ماهگی تازه بهش میگفتم مامان

اره تا چند سال بعدم احساس پشیمونی و بهت داری بعد کم کم عادی میشه😁

پشیمونی که نداره...بچه رنگ و بوی دیگع ای به زندگی میده

عهههه من فکر کردم خودم بی لحساس بودم تا سه ماهگی فقط حس میکرد ی بچس ک دارم ازش نگهداری میکنم میگفتم ...

من باهاش حرف میزنم ولی خب باور قلبی ندارم به بودنش هنوز💔

من درگیر جنسیت نیستم...فقط انگار غمگینیم هردو 💔 از بارداری ناراحت نیستیم...از وضعیت جدید هشت ماه ب ...

درکت میکنم من با اینکه بچه ی سوممه اما اصلا قصدشو نداشتیم در عرض ۲۰ روز ما از این رو به اون رو شدیم ۸ سال بود قرص میخوردم بخاطر لکه بینی یماه قط کردم یبار رابطه ی با جلوگیری طبیعی داشتیم دکترم رفتم گفت تنبلی شدید داری همون ماه باردارم شدم درکل همش در عرض ۲۰ روز کمتر اتفاق افتاد انقدری شوک بهم وارد شد یماه من شب و روز یک ساعت کامل نخوابیدم الانم ۱۰ هفته هستم

ما ک از همون اول نیشمون از خوشحالی باز بود دلمون میخواد زودتر ببینیمش

به به چه عالی 😍

من اصلا میگم به خودم یک مفت خور اضافه دارم..تازه باید هر چندماه براش لباس بخرم...پس خودم چی‌میشم؟!😔 ...

کاملا حست مثل منه روزای آخر انقدر ناراحت بودم انگار ۲۰ روز مونده بود به پایان زندگی مشترکمون ولی پسرم که دنیااومد همش باخودم میگم ماهمچین گمبودی داشتیم چطوردووم میاوردیم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
درکت میکنم من با اینکه بچه ی سوممه اما اصلا قصدشو نداشتیم در عرض ۲۰ روز ما از این رو به اون رو شدیم ...

من اصلا توی ماه پیش یکبار اقدام کردم که اونم چهار روز با تخمک گذاری فاصله داشت....نمیدونم چطور تشکیل شده...هنوز نفهمیدیم هردو...اخه اسپرم که دو روز بیشتر توی بدن نهایتا بمونه..منم چند ماه پریودیم عقب هی میفتع.قطعا تخمک گذاریم عقب افتاده بوده...والا هنوز منو شوهرم هرچی محاسبه میکنیم، نفهمیذیم

کاملا حست مثل منه روزای آخر انقدر ناراحت بودم انگار ۲۰ روز مونده بود به پایان زندگی مشترکمون ولی پسر ...

خدا کنه ماهم اینو بفهمیم 😍

منو چی میگی که ۵۰ روزه بچم دنیا اومده ولی هنوز باورم نشده😂

وای وای...نگو که به اون درجه دوست ندارم برسم 💔