2777
2789

بچه ها من خیلی خواستگار داشتم همیشه و همیشه خودم نپسندیدم و جواب رد دادم

ولی خیللللی واسم عجیب بوده امسال دوتا خواستگار داشتم که جفتشون ازم خدافظی کردن که یکیشون رو خیلی پسندیده بودم . چند روزه پیش دلم شکسته بود گریه میکردم به خدا گفتم من یه دخترم حقم این نیس کسی رو که میپسندم ازم دور کنی و چرا وارد زندگیم شدن این دو نفری که جفتشونو پسندیده بودن و غرورم شکست . 

چند روز بعد از سر کار که می اومدم یهو دیدم یکیشون بهم پیام داده بود بعد از گذشت ۶ ماه که اگه میشه صحبت کنیم و باورم نمیشد . به نظرتون این یه نشونه از خداست واسم ؟ البته من ردش کردم و گفتم جوابم بهت منفیه 

ولی اونی که بعدش اومد رو خیلی پسندیده بودم امکان داره برگرده ؟ 

تورو خدا نگین اگه برگرده هم ردش کنم چون خیلی دوسش داشتم و مهرش به دلم افتاده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب صحبت مبکردی ببینی حرفش چیه 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

شب خواستگاری من🥲

دامادو با خودشون نیاورده بودن

مامان منم ناراحت شد نزاشت منم تو جمعشون باشم🫠

رفتم تو حیاط زیست شناسی میخوندم

و فهمیدیم آقای داماد ک الان آقای شوهر تشریف دارن با داش و زنداداش اینا رفتن جوج بزنن تو طبیعت😐🤣