2777
2789

با خانواده خودم رفتیم مسافرت، شوهرم نیومد بخاطر کارش، منو پسرم رفتیم،پسرم ۲ سال و نیمشه و اولین بار بود از باباش دور میشد از همون روز اول کلی گریه و جیغ و بهونه داشت، روزای بعد بهتر شد ولی بازم بهونه میگرفت برگشتنی تو ی رستوران بودیم پسرم شروع کرد گریه برای ی ماشین منم پول همراهم نبود اونقدر، انقدر همه نگاهمون کردن و اخم و اینا کردن ک چندتا زدم تو کمرش و اروم تو دهنش ک ساگت بشه من هیچ وقت بچمو نمیزنم ولی دیگه از نگاه ها و رفتار مردم خشته شدم با هیچیم اروم نمیشه و ب قولی گول نمیخوره خیلی لجبازه

بابام گفت بدش بغل من، بابام کلا ادم دم دمی مزاجیه هم میگه و میخنده و شوخه هم گند اخلاق و بیخوده، فقطم دنبال جلب توجه، بغلش کرد منم رومو برگردوندم ک وسایلو جمع کنم یدفعه دیدم مامانم داره بلند و با حالت تشر میگه بده من بچرو ، چیزی نفهمیدم، از اونجا ک رفتیم بیرون مامانم گفت خاک بر سرت ک بچتو جلو این وحشی میزنی، این وحشیم زده تو صورت بچت

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم دیوونه میشم، از مظلومیت بچم ک خیلی بابامو دوس داره و بعداز گریه هاش تو بغلش خوابید دارم دیوونه میشم از اینکه بااون دستای بزرگش زده تو صورت کوچیک این بچه، من لیاقت این فرشته رو ندارم خدا نابودم کنه ک حتی نمیتونم از بچم دفاع کنم، اون چندروز خیلی خیلی اذیتشون کرد بابامم بعضی وقتا ارومش میکرد ولی مطمئنم تنها ک بوده بازم زده یا داد زده ب بچم، خودمون بچه بودیم کم نمیزدمون .... نمیخوام دیگه ببینمش الانم فکر میکنه من فهمیدمو هیچکاری نکردم درحالیکه اگ بعد از حرف مامانم واکنش نشون میدادم همونجا مامانمم میزد مرتیکه روانی

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
چطور دست خالی میری مسافرت بچه هر چی میبینه میخواد به خاطر ماشین وبه خاطر نگاه مردم بچه رو زدی. دستت ...

دایه مهربانتر از مادر نباشیم!!!!خودش میدونه بچشه مطمن باش بد بچشو نمیخاد هرانسانسی کنترلشو از دست میده😕

خب از مامانت پول میگرفتی بعد برگشتی بهش پس میدادی ولی براش میخریدی ی ماشین ارزششو نداره اخه

ببین زیاد واسش وسیله گرفتیم از خونه ام برده بودم ولی هرچی ببینه میخواد بد عادت شده، مامانمم ب اندازه کافی خرجمون کرد دیگه‌واقعا نمیتونست ۵۰۰ تومن بده ی ماشین کوچیک

چطور دست خالی میری مسافرت بچه هر چی میبینه میخواد به خاطر ماشین وبه خاطر نگاه مردم بچه رو زدی. دستت ...

یه جور دیگه هم میتونستی بگیا .🤐

خدایی چطوری به خودتون اجازه میدید به کسی که نمیشناسین ندیدین چیزی بگید؟؟؟؟؟؟؟

پدرتون اعتیاد داره؟بنظرم نمیرفتی مسافرت بدون شوهرت بهتربود

اره لعنت بهش ولی خودش اعتقاد داره تفریحیه و معتاد نیست

چه جوری زد که متوجه نشدی وبچه هم جیغ نزده؟شایدحرکت دیگه ای کرده مثلا دهنشو بادستش بسته

ن زده تو صورتش ولی با چ شدتی نمیدونم چون قبلشم داشت‌گریه میکرد با گریه و جیغ رفت بغل اون، مامانم رنگش مث گچ شده بود و میزد تو دست بابام من فکر کردم زده تو پای بچه