2777
2789
عنوان

د‌ شبه دارم پدرمو نفرین میکنم لعنت بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 31 پست
چطور دست خالی میری مسافرت بچه هر چی میبینه میخواد به خاطر ماشین وبه خاطر نگاه مردم بچه رو زدی. دستت ...

این چه حرفیه نمیشه ک بچه هرچی خواس خرید حتی اگه پولش چیزی برات نباشه 

بعد دو روز دیگه بگه بچم لوس شده و پرتوقع شده میگین چرا به حرفش گوش کردی 

خب قبل از رفتن شوهرت بت پول نداد

شما لطفا ریپلای نکن 

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین زیاد واسش وسیله گرفتیم از خونه ام برده بودم ولی هرچی ببینه میخواد بد عادت شده، مامانمم ب اندازه ...

دوست عزیزم فقط یه توصیه میتونم بکنم با خانواده ی پدریت نرو مسافرت

خودت میگی بچت همش گریه میکرد چون باباش کنارش نبود معلومه نه به خودتون خوش گذشته نه گذاشتین ب اونا خوش بگذره

اخلاق پدرتونم خودتون آشنا هستید دیگه

دارم دیوونه میشم، از مظلومیت بچم ک خیلی بابامو دوس داره و بعداز گریه هاش تو بغلش خوابید دارم دیوونه ...

چیکارمیتونی بکنی اخه.چیزی بگی محکوم میشی به بی احترامی به مدرومادر!!!تنها کاری که میتونی بکنی اینه رفت وامدت روبه حداقل برسونی باهاشون

این چه حرفیه نمیشه ک بچه هرچی خواس خرید حتی اگه پولش چیزی برات نباشه  بعد دو روز دیگه بگه بچم ...

منه دیوونه چون بچه اولمه و شایدم تک بچه باشه کوچیکتر ک بود میرفتیم بیرون هی ب شوهرم میگفتم هرچی خواست بخر براش هرچی داریمو نداریم واسه اینه و ... اشتباه خودمون بود زیاده روی کردیم عادت شده براش، پولم داشتم ولی لازم داشتم روز اخر مسافرتم بود مادرمم ۷ تومن فقط خرج منو بچم کرده بود انقدرم بچه نق زده بود ک مسافرتو کوفتمون کرده بود دیگه همه قاطی بودیم ولی بابام از روز اول هی داد میزد سرش من خودمو میزدم ب ندیدن ک پررو نشه 

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
اسی اشتباه کردی بنظرم بدون شوهر رفتی

اصلا فکرشم نمیکردم همچین چیزایی بشه اینکه بچم انقدر زیاد بهونه باباشو بگیره چون با خانواده من خیلی خوبه، از طرفی رفتار بابام فکرشم نمیکردم میگفتم از منم متنفر باشه اینو دوس داره نمیدونی چ سیاستی داره، ولی دیگه دفعه اخرم شد باز شوهرم میزد میگفتم پدرشه  خدا میدونه شوهرم داد میزنه سرش میکشمش بعد این وحشی....

دوست عزیزم فقط یه توصیه میتونم بکنم با خانواده ی پدریت نرو مسافرت خودت میگی بچت همش گریه میکرد چ ...

اره واقعا کوفتمون شد دفعه اول و اخرم بود بدون شوهرم جایی رفتم، ما همیشه مسافرتامون با بابام ایناست ایندفعه اول بود ک بچم بود و شوهرم نبود ولی دیگه این اشتباهو نمیکنم

اره واقعا کوفتمون شد دفعه اول و اخرم بود بدون شوهرم جایی رفتم، ما همیشه مسافرتامون با بابام ایناست ا ...

دقیقا

هزینه ها رو دوش اونا بوده ،بچه هم مدام سر و صدا می‌کرده این دو عامل باعث عصبی شدن هرکسی میشه پدرای قدییمم اخلاقشون مشخصه دیگه

دقیقا  هزینه ها رو دوش اونا بوده ،بچه هم سر و صدا می‌کرده این دو عامل باعث عصبی شدن هرکسی میشه ...

خبرمرگش پیر نیست ک بگم حوصله نداشت بهشون حق میدادمو همونجا کفتم دیگه بدون شوهرم جایی نمیرم ولی اون حق این حرکتو نداشت من خودم زدم تو کمرش همون لحظه نشستم ب گریه ک چرا زدمش اون ک اصلا حق نداشت

اصلا فکرشم نمیکردم همچین چیزایی بشه اینکه بچم انقدر زیاد بهونه باباشو بگیره چون با خانواده من خیلی خ ...

اینطوری نگو باباته ها هرچی باشه شما انقد دوسش داری باز عصبی شدی زدی تو دهنش خب ایشونم ادمه یه لحظه کنترلش خارج شده 

شما باید بدون شوهر نمی‌رفتید و هم اینکه درسته بچتون عزیزه اما لوسش نکنید یکی دوبار گریه کنه حرفشو گوش کنید میشه روشش نکنید میبینع فایده ندارع از سرش میوفته نمیگم چیزی نخرید و براش امکانات فراهم نکنید ک عقده ای شه ولی باید یاد بگیره شما صلاح ندونستید باید بگه چشم

هرچی نفرین کنی هیچی نمیشه نفرین باد هواست ولی تصمیمت درسته 

از دیشب فقط دارم نفرینش میکنم شبا موقع خواب عذاب وجدان دیوونم میکنه ک چرا نتونستم از بچم دفاع کنم چرا کوچیکش کردمو این اجازه رو ب اون وحشی دادم ک بزنتش