2777
2789

به خدا دیگه کلافه شدم...سه سال و پنج ماهشه هنوز تا خودم نبرمش نمیگه و اگه دیر ببرم جیش می‌کنه تو خودش....هر کی هم باهاش حرف میزنم فایده نداره این ور اونور نگاه می‌کنه خودشو میزنم به نشنیدن...زندگیمو به گند کشیده... دیگه چیکار باید بکنم تا بگه... شاید فقط دو بار خودش گفته تو این چهار ماه .. 

عشق سالهای کرونا... پسرم 

ببخشید اگه سایتی تعلیق بشه کلا پاک میشه یا فقط نمیتونه بیاد ساین اصلا میشه کاری کرد که اکانت پاک بشه کلا دیلیت کرد

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی تشویقش کن وقتایی که میگه حتی کم 

اگ خیلی به اسباب بازی و ... علاقه داره بگو اگ مثلا بگی برات فلان چیزو میگیرم 

یا خوراکیایی که دوست داره خیلی رو میتونی به عنوان جایزه بهش بدی 

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 
دیگه سه سال و دو ماهش بود آخه 

نمیشه گفت چون سه سال نیمه دیر شد ه بعضی بچه ها دیر تر یاد میگیرن هر وقت خود بچه گفت دیگه پوشکم نکن و جیششو گفت اونموقع وقتشه ،من دخترم دو سال نیم بود براش قصری خریدم براش توضیح دادم که چیکار کنه حتی عملی رو خودم انجام دادم تا یاد گرفت توهم تشویقش کن براش توضیح بده کارتون های زیادی تو اینترنت هست که به بچه آموزش دسشویی رفتن و میده

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.