2777
2789

ظرف داریم

اکثرا ظرفا با منه واسه همین شبا دیرتر از بقیه می خوابم 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم حوصله پوکیده دارم تاپیک ملت رو میخونم و نظر میدم 😂

اره باو 

از تابستونا متنفرم هیچ کاری واسه انجام دادن ندارم دلمم نمیاد درس بخونم  

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم
ظرف داریم اکثرا ظرفا با منه واسه همین شبا دیرتر از بقیه می خوابم 

وای من از ظرف شستن متنفرمممم  

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم
وای من از ظرف شستن متنفرمممم    

والا من متنفر نیستم

فقط شبا واقعا حوصلع شو ندارم دیگه 🤣🤣🤣

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
حق داری

زوره برام 🤣🤣

والا همه دارن فیلم میبینن من برم ظرف بشورم 

زوره برام 🤣🤣 والا همه دارن فیلم میبینن من برم ظرف بشورم 

بقیه چرا نمیشورن؟

بقیه چرا نمیشورن؟

مامانم ظرفای عصرونه رو شسته

بقیع هم خسته اند مثلا 🤣🤣