2777
2789
عنوان

اولین روز کاریتون چطور بود؟؟

271 بازدید | 17 پست

پرستارم و اولین روز کاریمو دیروز رفتم ولی الان کلی استرس دارم ،تمام ذهنم آشوبه 

عاددیه ؟؟شمام روزای اول تا راه بیوفتید استرس داشتید؟؟

خوشحالم برات 😍😍  امیدوارم موفق بشی تو کارت

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحالم برات 😍😍  امیدوارم موفق بشی تو کارت

مرسی عزیزم ، اینو گفتی اشکم درومد چشامو نمیتونی ببینی چجور پراشک شد ....انگار میدونستی چ رنجایی کشیدم ، مممونم. عزیزم.

وحشتناک و پر استرس اصلا نفسم بالا نمیومد

من دیروز ک سرکار بودم خوب بودم ، بعدش ک اومدم خونه مسئولیت سنگینمو و احساس اینکه خیلی چیزا بلد نیستم استرسش داره میکشه منو ....

مرسی عزیزم ، اینو گفتی اشکم درومد چشامو نمیتونی ببینی چجور پراشک شد ....انگار میدونستی چ رنجایی کشید ...

عزیزم حال و هوای امروزت خیلی قشنگه اینکه به طور جدی پرستار شدی اولین روز کاریت رو تو بیمارستان گذروندی ... خیلی از دخترا دارن برای موقعیت شما میجنگن. .. به نظرم به خودت افتخار کن که داری مستقل میشی درامد خودت رو داری 😍😍 پولای خودت رو خرج میکنی و منت کسی رو نمیکشی اینا خیلی خیلی ارزشمنده 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
عزیزم حال و هوای امروزت خیلی قشنگه اینکه به طور جدی پرستار شدی اولین روز کاریت رو تو بیمارستان گذرون ...

خداروهزاربار شکر ،وقتی داشتم کاراشو انجام میدادم از ذوق نمیدونستم چ کنم ، ولی. وقتی رفتم اولین آنژیوکت رو بزنم بدنم میلرزید و واقعا یادم رفته بود ...کلی مطلب باید بخونم ک نمیدونم از کجاشروع کنم

وای دقیقا اینم ،بدنم خالی کرده 

فکر کن آدم یهو از تئوری میاد عملی، ساده ترین چیزها رو بلد نیست. تازه پرستاری که خیلی سختتره. مخصوصا شغلی هست که تبعات کار آدم با مردم هست. تو شغل دیگه آدم اشتباه کنه خودش تاوان میده و نمیفهمه، اما پرستاری که اینطوری نیست. رگ پیدا نکنی طرف غر میزنه و ...

اونطور که باید هم کسی همه کارها رو ریز به ریز نمیگه که.

پس کامل حق داری.

مطمئن باش بعد چند وقت اون مه ، کم کم محو میشه و راه میفتی