2777
2789
عنوان

چیکا کنم برگرده🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من نمیدونم چجوری با مجازیا میتونین خوش باشین

من همیشه حواسم بود حضوری وابسته نشم اصا یذره هم فک نمیکردم مجازی وابستگی داشته باشه....هیچوقت ضربه ی مجازیو نخوردی پس نگو ک نمیشه خوش بود:)

چرا رفته

نمیدونم

گف خوشم نمیاد باهات حرف بزنم دلیلشو پرسیدم گف رل دارم و نمیخوام بفهمه ناراحت شه ولی خب دیروز رفیقمو فرستادم پیویش خیلی اوکی باهاش حرف میزد

نمیدونم گف خوشم نمیاد باهات حرف بزنم دلیلشو پرسیدم گف رل دارم و نمیخوام بفهمه ناراحت شه ولی خب دیرو ...

دختر غرور ندادی تو؟تورو نمیخواد بقیه رو میخواد تو کف یه سلامی ازش؟

معلومه خیلی دلتنگشی  یه پیج فیک بزن تو اینستا برو باهاش چت کن البته احتمالا بفهمه تویی چون پیج ...

اره مشخصه پیج فیک اینستا....

برا همین گفتم برم ی اکانت روبیکا بگیرم ع یکی ب بهونه ی لینک فرستادن باهاش حرف بزنم