2777
2789
عنوان

چیکا کنم برگرده🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 53 پست
نزدیک دو ماهه.. دلیلش که به ظاهر رلشه

یعنی با همه وجود درکت میکنم.. وضعیتی دقیقااااا مشابه وضعیت تو دارم الان

۶ ساله با یه پسری دوستم رفیقمه داداشمه کل زندگیشو میدونم یعنی اصلا رابطمونو فقط خدا دیده که چجوریه 

ولی سر یه موضوع شغلی، رابطمون کاملا خراب شد

اولش یه دعوای شدید شد که تو اون دعوا رسما بهم توهین کرد آخرشم بهم گفت از آدمایی که حس منفی بهم‌میدن فاصله میگیرم و کلا منو انداخت دور

حدودا یه ماه بعدش دوباره پیداش شد و آشتی کردیم و باز همون بحث شغلی پیش اومد و الان بلاکم از همه جاااا

تو کاربری قبلیم هزار تا تاپیک زدم در موردش

ولی الان که فکر میکنم میبینم واقعا چرا داشتم واسه آدمی میجنگیدم که باهام این کارو کرد؟؟

نمیگم دیگه دوسش ندارم، نمیگم وابستگیم کلا از بین رفته، نه اتفاقا همیشه میرم پروفایلشو نگا میکنم با اینکه هیچی نمیتونم ازش ببینم ولی به قول یه کتاب: آدم بالاخره یه جایی تصمیم میگیره که به هیچکس اجازه نده بهش بدی کنه....

پس لطفا خودتو کنترل کن و به زمان اجازه بده کار خودشو بکنه.

تو روابطی که کوتاه مدت هستن یا به جایی نمیرسن واردنشید ضربه میخورید و بعدا براتون مشکل درست میکنه&nb ...

اخه ما قصدمون فقط مث دوتا رفیق بود حتی قبلا عین داداشم دوسش داشتم😐

ولی نمیدونم چیشد یهو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ما قصدمون فقط مث دوتا رفیق بود حتی قبلا عین داداشم دوسش داشتم😐 ولی نمیدونم چیشد یهو

هیچ کس مثل داداش خود آدم نمیشه یادتون باشه هیچ وقت پسر غریبه برات مثل داداش نمیشه و به راحتی ضربه میزنه.