زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن! هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...!
والا تا جایی که من خبر دارم سال سوم معادل ترم ۵ و ۶ میشه واسه همه رشته ها...🤷♀️به هر حال موفق باشی و اگه میخوای ۲۰ باشی و اینا به نظرماز دانشجوهای ترم بالاتر دانشگاهتون برو بپرس و جزوه هاشونو بگیر ...اونا صادقانه تر راهنمایی میکنن تا هم کلاسیات ....
زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن! هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...!
فعلا تا جواب انتخاب رشته بیاد مشخص نیست که چی میخونم عزیزم🙂
عزیزم دانشجوی پزشکی هستی و ذهنت درگیر ۲۰هست فکر کردم یه دانش اموز این تاپیک رو زده
نیمچه خیاطم 🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃♀️ درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄 اگر میتوانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه