2777
2789

سلام سلام 

امروز میخوام کتاب یک دقیقه برای خودم معرفی کنم که نویسندش اسپنسرر جانسون هستش...

اگه مثل آدمی هستین که خیلی خودتون به هر بهانه ای اذیت میکنید و بی جا و بی جهت به خودتون سخت میگیرید  این یکی از کتاب هایی که میتونه کمک کنه با خودتون مهربون تر باشید 👩💫

جزو کتاب های مراقبت از خود دسته بندی میشه ولی اصلا چیز عجیب و غریب و پیچیده ای نمیخواد بهمون بگه 

این کتاب بهمون یاد میده در طول روز تو هر موقعیتی که هستیم یک دقیقه از کارمون دست بکشیم  و فقط به خودمون فکر کنیم ،و کمک کنیم حال دلمون بهتر باشه 

و به تدریج نشون میده این خودمراقبتی و چه طوری روی کار ،زندگی و روابطمون با دیگران هم تاثیر گذاره.. 

و این که کتاب خستت نمیکنه چون یه حالت داستانی و محاوره ای داره ..شخصیت اصلی مردی که به دنبال شادی و رضایت بیشتر از زندگی و تو این راه عموش که به نظرش موفق الگو قرار میده ،بیشتر کتاب گفتگو این دوشخص هستش ..

خلاصه که پیشنهاد میکنم این کتاب از دست ندید 🧡

( پ ن :من این کتاب از مجموعه پادکست های گیسو گوش کردم )

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند