2777
2789

بچه ها اصلااااااااا باورم نمیشه...ما اصلا همچین خانوده‌ای نیستیم هر دو جنسیت برامون عزیزن...هر دو محترمن...وای از وقتی این خبرو شنیدم سردرد گرفتم...

یه نفر از اشناها ( اقوام شوهر خواهرم میشه ) باردار بود وقتی ما خبر بارداری ایشونو شنیدیم طبیعتا خوشحال شدیم...حالا امروز خواهرم گفت بچش سقط شد...گفتیم که سقط شد؟؟؟ چطوری ؟؟؟ میگه که بچه دختر بوده و همسر خانوم مجبور ب سقطش کرده...هنوزم تو شوکم...هنوزم باورم نمیشه

خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو...درواقع همچین ادم نماهایی رو

نمیدونم چی بگم...خدا ب اون خانوم صبر بده با این شوهر....

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

چقدر حالم بهم میخوره ازین بحثا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا جایی که دیدم خود خانما بدترن تا شوهراشون همین نی نی سایت بخاطر جنسیت چه گریه ها چه ناله ها که نکردن از هغته پنج میخوان مطمین بشن پسره اگه نبود نگهش ندارن 🤐 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

در حق اون بچه لطف کرده که نزاشته یه مادر بی عرضه و یه پدر بی غیرت و بی عاطفه داشته باشه! 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اخه تخت شاهیش بی وارث میموند باید پسربیاره خاک برسر نکبت

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
منم...همیشه فک میکردم نسل اینا منقرض شده

نسل هیچی منقرض نمیشه متاسفانه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اشکال نداره به قول اقام البر کامو که یه جا میگه امروز در گوش بچه ای که مرده متولد شده بودم خم شدم گفتم چیزی رو از دست ندادی کوچولو, اونم چیزی رو از دست نداده این دنیا ارزش دیدن نداره 😐😑

...What the fu                                                      
منی ک واسه یه بچه سالم دارم له میزنم💔💔😭خدایاحکمتتوشکر

اره مامان و خواهرم همینو میگفتن... که یه عده ادم دارن واسه مادر  پدر شدن دست به هررررکاری میزنن...اون‌وقت اینا...

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

منم اینجور آدمی رو میشناسم متاسفانه روز به روز بهتر میشه و تاوان کارشم پس نمیده بعد یکی دور دنیا رو میزنه که صاحب بچه بشه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱