2777
2789

شما که تنبلی تخمدان دارین با چربی شکمتون چیکار میکنین؟ هر کاری میکنم چربی شکمم آب نمیشه که نمیشه. زیاد نیست ولی میخوام تخت شه 

از ورزشا کدوم بهتره؟ یوگا پیلاتس یا بدنسازی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وعده ناهار رو حذف کردم 6 کیلو کم کردم 

بجاش یک مشت آجیل میخورم

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
روزی ۲ ساعت با سرعت بدو  محاله بد ۱ ماه اسکلت نشی

توخیابون؟۱بدون رژیم؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

من وعده ناهار رو حذف کردم 6 کیلو کم کردم  بجاش یک مشت آجیل میخورم

شام کامل میخوری؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

حذف وعده بدتر ضرر میرسونه ها

من دنبال لاغری نبودم، چون صبحا دیر صبحونه میخورم تا ساعت 5 گرسنه نمیشم، و چون ظهرا تنها هم هستم ناهار درست نمیکنم، آجیل میخورم، ولی شام مفصل میخورم 

در کمال تعجب هم 6 کیلو کم کردم

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
دور شکم کرم یا وازلین بزن با سفره های یه بار مصرف رو بپیچ دور کمرت و شکمت بعد برو پیاده روی... عرق ...

مرسیی انجام میدم ببینم چی میشه😍😎 شده پوست استخون شم شکممو آب میکنم انقد مصممم😂😂