بعد از اختلاف ها و مشكلات حل نشده حس به ميكنم ديگه با شوهرم از هم طلاق عاطفي گرفتيم راستش ديگه دلمم نميخواد درست شه فقط ميخوام تموم شه،حيف عمر و ارزشي كه من تو اين زندگي لعنتي گذاشتم،چه تحقير ها كه نشدم چه حرفا و رفتار هايي نديدم،الان دلم از زمين و زمان گرفته
واقعا چرا هرچي دعا هم ميكنم خدا هم نگام نميكنه اخه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا حواسش ب همه هست مهربونم ، خدا ب ما عقل و درک داده واسه تصمیم ، برو مشاوره گلم ببین چی میگه
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
همه این ارزو رو دارن برام ولی بنظرت چند درصد احتمالش هست ؟؟من هم معلمم،هم جوونم تازه ۲۳سالم شده
ببين تو هنوز خيلي جووني ،بخدا همين معلميت رو ادامه،سمت دوس پسر اينا هم الكي نرو چون فقط وقتت تلف ميشه،به اميد خدا ببين سال ديگه همين موقع چه پيشرفتي ميكني تو زندگيت ،حال به مرور خيلي بهتر ميشه،قشنگ دستت مياد كه هدفت چيه و بايد چيكار كني