2777
2789
عنوان

بن بست عاطفي

110 بازدید | 23 پست

بعد از اختلاف ها و مشكلات حل نشده حس به ميكنم ديگه با شوهرم از هم طلاق عاطفي گرفتيم راستش ديگه دلمم نميخواد درست شه فقط ميخوام تموم شه،حيف عمر و ارزشي كه من تو اين زندگي لعنتي گذاشتم،چه تحقير ها كه نشدم چه حرفا و رفتار هايي نديدم،الان دلم از زمين و زمان گرفته 

واقعا چرا هرچي دعا هم ميكنم خدا هم نگام نميكنه اخه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حواسش ب همه هست مهربونم ، خدا ب ما عقل و درک داده واسه تصمیم ، برو مشاوره گلم ببین چی میگه 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ديگه واقعا بريدم بخدا  اصلا نميدونم ديگه چه جوري خودمو اروم كنم اين وسط  داغون شدم از بس ...

حل میشه عزیزم خب ناراحت نباش حیف اشکای چشمای قشنگت نیست ولی منم انقدددد گریه کردم اوایل طلاقم الان ارومم به مرور اروم میشی

خدا حواسش ب همه هست مهربونم ، خدا ب ما عقل و درک داده واسه تصمیم ، برو مشاوره گلم ببین چی میگه 

مشاوره هم ميگه جدا شو ولي بابام هنوز راضي نشده 

خودمم گفتم بزار برم سركار يه پولي جمع كنم كه سربار باباهه نشم بي منت 

حالا شوهرم نميزاره ميگه خوشم نمياد زنم بره سركار،خودشم اه در بساط نداره كه بگم از خودش پول بگيرم جمع كنم 

حل میشه عزیزم خب ناراحت نباش حیف اشکای چشمای قشنگت نیست ولی منم انقدددد گریه کردم اوایل طلاقم الان ا ...

من هنوز سر خونه زندگي نكبتيم هستم ولي داره حالم بهم ميخوره از اين نوع زندگي 

خب ميگم طلاق بگيرم شايد اروم تر شدم 

شوهرم منو كتك نميزنه ولي رفتارا و حرفاش از صدتا كتك هم بدتره ،روح  و روانم داغون شده 

اره بابا بعد طلاقمم تا دکترا باید بخونم تا شرمنده خودم نباشم

بهترين كارو ميكني عزيزدلم مهربونم

انشاءالله خدا يه زندگي خوب و از همه لحاظ درجه يك رو نصيبت كنه و واقعا بتوني طعم خوشبختي رو از ته دلت بچشي

من هنوز سر خونه زندگي نكبتيم هستم ولي داره حالم بهم ميخوره از اين نوع زندگي  خب ميگم طلاق بگير ...

حتما حتمااا پیش مشاوره برو منو دو تا مشاور گفتن طلاق بعد  کارای دادگاهمو پیگیری کردم

بهترين كارو ميكني عزيزدلم مهربونم انشاءالله خدا يه زندگي خوب و از همه لحاظ درجه يك رو نصيبت كنه و و ...

همه این ارزو رو دارن برام ولی بنظرت چند درصد احتمالش هست ؟؟من هم معلمم،هم جوونم تازه ۲۳سالم شده

همه این ارزو رو دارن برام ولی بنظرت چند درصد احتمالش هست ؟؟من هم معلمم،هم جوونم تازه ۲۳سالم شده

ببين تو هنوز خيلي جووني ،بخدا همين معلميت رو ادامه،سمت دوس پسر اينا هم الكي نرو چون فقط وقتت تلف ميشه،به اميد خدا ببين سال ديگه همين موقع چه پيشرفتي ميكني تو زندگيت ،حال به مرور خيلي بهتر ميشه،قشنگ دستت مياد كه هدفت چيه و بايد چيكار كني