2777
2789
عنوان

بن بست عاطفي

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره هم ميگه جدا شو ولي بابام هنوز راضي نشده  خودمم گفتم بزار برم سركار يه پولي جمع كنم كه س ...

بابات چرا راضی نمیشه

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ميگه تو ميخواي منو دشمن شاد كني  بسوز و بساز بلاخزه به روزي همه چيز درست ميشه شوهر توام ادم مي ...

تو و شوهرت چن سالین گلم ؟ 

شوهرتم محبت نمیکنه؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
تو و شوهرت چن سالین گلم ؟  شوهرتم محبت نمیکنه؟

من ٢٨سالمه 

شوهرم ٣٧ 

محبت اينا كه تعطيل،خيانتاش،دروغ گو بودنش،عصبي،بالغ نشده يعني هيكلي بزرگ شده ولي فكرش مثل بچه هاي ٧ ساله ست،فوق العاده بچه ننه يعني زنش مادرشه نه من و ... توي تاپيك هاي قبلمو بخوني متوجه ميشي