2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 41 پست
کسی که خودشو زده ب خوابیدن نمیشه بیدار کنی فقط باعث میشه شان و منزلتت بیاد و پایین و هنوز انگی هم بز ...

کاش اونا هم به ما محل ندن وقتی پول لازم میشن یا جایی میخان برن یا برگر ن شوهرم میشه اژانس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیز به ظاهرقضیه نرو.باطن قضیه راهم ببین.شایدپشت سرت میگه این عروسم بهتره باهاش راحتم.اخلاقش خوبه اهل گله وشکایت نیست.ولی برای جاری بزرگه میگه وای اگرنبریم چیزی براش آبرومون رامیبره درک نمیکنه....درضمن اگرخوب باشی خدا عروس وداما خوب که باهاش راحت وصمیمی باشی بهت میده.فقط یه طرفه قضیه رانبین

ببین عزیز به ظاهرقضیه نرو.باطن قضیه راهم ببین.شایدپشت سرت میگه این عروسم بهتره باهاش راحتم.اخلاقش خو ...

آخه ربطی به گله شکایت نداره که اصلا گیریم من گله شکایت نکنم شوهرم پسرشه به پسرش هیچی نیاره بعد اونا که نوه هاش میشن پتو میبره و فلان

اخه بحث ۵۰۰ تومن نیس  بخوره تو سرش  اینکه واسه کارای دیگش و دکتر بردن و شهرستان بردن و آ ...

عزیزم بیشتر پدر و مادرها همین طورن نمیدونم چرا ب بچه ای که بیشتر حرف  گوش میده اونم بخاطر احترام سواستفاده میکنن شاید مادرشوهرت مثل مامان من فکر میکنه بدبختی هاش از منه چیزهای خوبش از دیگران بهش ک چیزی میگی میگه خدارو شکر وضع تون شما خوبه احتیاج نداریددرسته ک دلم میشکنه اما میگم ب جهنم چون بلانسبت خرن  

اخه بحث ۵۰۰ تومن نیس  بخوره تو سرش  اینکه واسه کارای دیگش و دکتر بردن و شهرستان بردن و آ ...

شما بدون منت کمک کردی به مادرشوهرت  ماشین صفر خریدی اونا ماشین دست دوم  دلت پاکه خدا برات درست کرده ودرست میکنه الانم مادرشوهرت رو ولش کن اگر از نیت بد اینکارو کرده که خدا خودش میزاره تو کاسه اش.

حالام اعصابتو واسه چیزای الکی خورد نکن بعدا خدایی نکرده مریض بشی همون مادرشوهرت میاد پرستاری کنه که آسیب به جسم و روحت میزنی

آخه ربطی به گله شکایت نداره که اصلا گیریم من گله شکایت نکنم شوهرم پسرشه به پسرش هیچی نیاره بعد اونا ...

شما عزیزم از مادرشوهرت گله نکن بزار خود شوهرت گله کنه آبرومو جلو زنم بردی شماهم چیزی به روی خودت نیار احترامتو حفظ کن  

@nihan66   گلم مشکل بینی شما چیه که تو یه تاپیکی گفته بودی دکتر ۱۵۰ تومن میخاد عمل کنه

سلام عزیزم من بینی م رو پیش دکتر بابک ساعدی تهران عمل کردم،ظاهرش خیلی خیلی کوتاه شده و زشت از نظر تنفسی هم که داغون نمیتونم نفس بکشم ....از چند تا دکتر توی تهران دوباره مشاوره گرفتم ۱۵۰ میلیون هزینه ترمیم میشه یعنی از دنده غضروف بردارن ....پیج دکتر صمدی زاده یا دکتر امین امالی رو ببینید نمونه های مشابه بینی من رو عکس گذاشتن. البته من از دکتر شکایت کردم الان شش ماه هست فعلا در مرحله بازپرسی هست دادگاه نرفتیم خیلی وقیح هست به من میگه راه باز جاده دراز، از شما و خواننده های تایپیک میخام برام دعا کنین تا موفق بشم و این هزینه رو از خودش بگیرم .ممنونم