2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری بزرگم هسش یعنی حتی بهم دیگه فحش پدر مادر هم دادن ولی همیشه واسه اون بیشتر میبره و ....

از قدیم میگن اونی که بیشتر تحویلش نمیگیره بیشتر براش عزیزه اونیم که همه کار واسش انجام میده انگار خاره چشم

از قدیم بوده از این به بعدم هست

اگه شوهرت باهات اوکی به مادر شوهرت بگه مشکلی پیش اومده نمیشه بریم    

حالا اون مهم نیس فوقش یا سفر نمیریم یا یه شهر دیگه میریم 

حرفم به دلم میاد دل منو ببین اونو ادم حساب میکنم که ببریمش سفر اونوقت اون یکی بچه هاش واسش عزیزترن

چیکار کنم ب نظرت  

هیوی اگه شوهرت مطیعه هیچ کاری نمیتونی بکنی ولی هر از گاهی یادآوری بکن که فرق گزاشتم بگو کارشون را تو میکنی ولی فرق میزارن کاش ما یاد بگیریم اینجور فرق نداریم بین بچه هامون حتی اگه بگه فرقی نزاشتن یا من توقع ندارم ولی توی دلش می‌دونه فرق گزاشتن را

حالا اون مهم نیس فوقش یا سفر نمیریم یا یه شهر دیگه میریم  حرفم به دلم میاد دل منو ببین اونو اد ...

بعضی از مادرشوهرها همینن دستت تا آرنج نکنی براشون تو عسل باز میگن کمه  ولش کن مادرشوهره دیگه

کسی که خودشو زده ب خوابیدن نمیشه بیدار کنی فقط باعث میشه شان و منزلتت بیاد و پایین و هنوز انگی هم بز ...

اخه بحث ۵۰۰ تومن نیس 

بخوره تو سرش 

اینکه واسه کارای دیگش و دکتر بردن و شهرستان بردن و آوردن شوهر میشه عزیز دو دونه 

جاریم اینا چند هفته پیش یه پراید مدل زیر ۹۰ خریدن واسه ماشینشون با دو تا دختراش رفتن نشستن  ‌کادو برد ما ماشین صفر دنا دنده اتومات گرفتیم هیچی نیاورد