2777
2789
عنوان

میگن بهتر راه حل واسه رفع جوشه😍

102 بازدید | 13 پست

من جوش میزنم گاهی 

البته وقتیم میزنم یکی دوتا نیست به مدت یک هفته پر جوش میشه چونه م دارو هم خوردم ولی به محض قطع دارو برمیگرده

میگن مزو ژل ضد جوش خیلی خوبه

فقط میترسم درد داشته باشه 😥

کسی تا حالا زده؟؟؟راضی بودید؟؟درد نداشته؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی جوش میزنم ، به صورتم زینک میزنم و به نظرم اون التهاب اش رو کم میکنه ، معجزه نمیکنه ولی خوبه

من جوشام دردناکه قرمز والتهاب دار

متاسفانه خیلی هزینه های مختلف کردم جواب نمیده خیلی

حالا اینم میگیرم ببینم چطوره😥😥😥😥

من جوشام دردناکه قرمز والتهاب دار متاسفانه خیلی هزینه های مختلف کردم جواب نمیده خیلی حالا اینم میگ ...

پماد زینک ۲۵ درصد رو داروخانه ها دارن و قیمتی هم نداره ، کرم ویتامین سی هم برای از بین بردن لکه های قرمز و قهوه ای صورت خوبه ولی متاسفانه گرونه

بی آب و تاب و توان،

منشا جوش هات چیه؟ هورمونیه؟ استرسیه؟ یاکبدت مشکلی نداره؟

هورمونیه عزیزم دو دوره داروهم خوردم خوب شده یعنی خیلی کمتر میشه .دارو رو که قطع میکنم  گاهی پیش میاد انقدر میزنه که گریم میگیره.

پماد زینک ۲۵ درصد رو داروخانه ها دارن و قیمتی هم نداره ، کرم ویتامین سی هم برای از بین بردن لکه های ...

میگیرم حتما.سرم ویتامینc گرفتم اما این درد والتهاب جوشاخیلی اذیتم میکنه