2777
2789
عنوان

دوستم دوباره کنکور بده؟

173 بازدید | 15 پست

یکی از دوستام به اجبار خانواده رفته فرهنگیان ولی ناراضیه

البته منم تشویقش کرده بودم و میگفتم شرایطش خوب میشه ولی هیچ جوره راضی نیست

میخواد دوباره کنکور تجربی بده. بنظرتون کارش درسته؟

♡ G‌od wants it ♡

اگر دختره بهش بگین کلا انصراف بده بیان بیرون بره کنکور بده.شرایط اصلا تعقیر نمیکنه چون این جامعه ومردم دنبال علم نیستن.

#یاد بگیرین سخت تر روی خودتون کار کنین تا اینکه روی کارتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جریمه بده 

بعدم ترمیم معدل کنه و مشکلات دیگه

ایده خوبی نیست 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
اگر دختره بهش بگین کلا انصراف بده بیان بیرون بره کنکور بده.شرایط اصلا تعقیر نمیکنه چون این جامعه ومر ...

**تغییر

اگر دختره بهش بگین کلا انصراف بده بیان بیرون بره کنکور بده.شرایط اصلا تعقیر نمیکنه چون این جامعه ومر ...

انصراف فرهنگیان به این راحتی نیست!!! 

باید جریمه زیادی بده اصلا ارزش نداره

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
انصراف فرهنگیان به این راحتی نیست!!!  باید جریمه زیادی بده اصلا ارزش نداره

نه خیلیم راحته.من خودم فارغ التحصیل این دانشگام.بخای انصراف بدی باهات را میان و میتونی جریمه رو قسطی بدی.من پسر بودم بخاطر سربازی نیومدم بیرون وگرنه دختر بودم صد درصد میومدم بیرون.

والا خودمم موندم پزشکی میخواد. انگار فقط دنبال پرستیژشه  به سختیاش فکر نمیکنه رفته کل حقوق ی ...

تو پزشکی هم خبری نیست.دوستان پزشکب دارم که افسرده افتادن خونه طوری که پول شارژشونم باباشون میده.پیراها خوبن.

نه خیلیم راحته.من خودم فارغ التحصیل این دانشگام.بخای انصراف بدی باهات را میان و میتونی جریمه رو قسطی ...

چرا آخه؟ شما که شرایط خوبی دارین

کنار کار، فعالیت آزاد هم میتونین داشته باشین. استقلال هم که تقریبا سریع پیدا میکنین

♡ G‌od wants it ♡
نه خیلیم راحته.من خودم فارغ التحصیل این دانشگام.بخای انصراف بدی باهات را میان و میتونی جریمه رو قسطی ...

بسته به اینکه چه مدت دانشجو بوده و چقدر حقوق دانشجویی دریافت کرده جریمه اش متفاوته 

اگه از نظر مالی مشکلی نداره اوکیه

اما کنکور از امسال به بعد دیگه شرایطش عوض شده و اصلأ به نفع پشت کنکوری ها نیست

تو پزشکی هم خبری نیست.دوستان پزشکب دارم که افسرده افتادن خونه طوری که پول شارژشونم باباشون میده.پیرا ...

کاملا درک میکنم

خودم هم به همین درد گرفتارم. هرچی بهش میگم میگه تو برای دلخوشیه من این حرف رو میزنی

درحالی که دندون هم آش دهن گیری نیست. چه برسه به پزشکی و شرایط دشوارش

♡ G‌od wants it ♡