2777
2789

سلام وقت بخیر

یه توده توی سینم حس کردم 

رفتم دکتر

سونو اول گفت خوش خیم و ۲۵ در ۹ هست

اما دکتر فرستادم یه سونو دیگه 

سونو دوم گفت سایز اشتباه گفته ۳۲ در ۱۱  و بهتره نمونه برداری کنی

هر دو سونو رو تو یه روز انجام دادم

در دوران شیردهی هم هستمنبتمف۴۴۶ج۴

خیلی ترسیدم

کسی تجربه داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست منم دارم یه سری جراحی کردم دوباره رشد کرد. نگرانی نداره خیلیا دارن

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
خدا شفا بده خوش خیم و بد خیمش چطور مشخصه؟

با همون سونو مشخصه دیگه. من نمونه‌برداری هم کردم خیلی سال پیش. دیگه دنبالشو نگرفتم 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
شما کجا هستید کسی می‌شناسید خوب باشه

والا دکتر خوب سراغ دارم ولی چون تشخیصاشون متفاوت بوده باید حتما یه نفر سوم کاربلد هم نظر بده ببینیم با کدوم دکتر حرفش مطابقت داره

نگران نباش زیبا اغلب توده های بازو و سینه توده چربین بدخیم نیستن

سونو اول گفت خوش خیم سونو دوم هیچی نگفت فقط ابعاد داد گفت نمونه برداری کن

اگه تهرانی برو کلینیک تخصصی پستان جهاد دانشگاهی. اونجا از همه نظر بررسی میشه و دکتراش خوبن