2777
2789
عنوان

دوستان شما بودید میموندید یا می‌رفتید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 23 پست
بله حرف شما هم منطقی هست  پس ممکنه یوقت برم اونجا و انقدر سخت باشه که پشیمون شم؟

اره، خیلی زیاد. خصوصا که سنت هم کمه، و احتمالا تا الان با پشتیبانی خانواده بودی، مهاجرت سخته... خصوصا به کشوری که زبانش انگلیسی نیست. کلی هم باید هزینه کنی، ولی الان که دوتا کنکور شده، شانس ایران و امتحان کن. 

ولی مثلا اگر می گفتی اروپا می خوام برم. وضع فرق می کرد. اما روسیه سرده... ولی خب من واقعا اطلاعاتم در زمینه دانشگاهاش و اینا صفره

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عمم میگه فقط ۱۵۰میدی کلاس زبان روسی بعدش میریم اونجا خودمون کار میکنیم و....

چی بگم خودت تحقیق کن،انقدری کتابا سنگین و قطور به زبان انگلیسی که بخوای کار کنی هی میوفتی ،دخارعموم نتونست با اینکه نمره الف بود خلاصه این جور نباشه بری دوترم بخونی چند صدمیلیونم هزینه کنی وسطا ول کنی پولو وقتتم بره

اون زمون میشد الان با دلار ۵۰ تومنی هزینه هاش سربه فلک کشیده

تاجایی که یادمه دلار ۴۰۰ یا ۵۰۰ بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره، خیلی زیاد. خصوصا که سنت هم کمه، و احتمالا تا الان با پشتیبانی خانواده بودی، مهاجرت سخته... خصوص ...

راستش من خودمم دوست دارم اینجا کنکور قبول شم چون وضع مالی خیلی خوب نیست که راحت باشه

میترسم برم شکست بخورم بخاطر زبان یا با مدرکش نتونم برگردم ایران 

دوست دارم برای مهاجرت کشوری برم که خیالم بابت مدرکش راحت راحت باشه 🥺🤝

راستش من خودمم دوست دارم اینجا کنکور قبول شم چون وضع مالی خیلی خوب نیست که راحت باشه میترسم برم شکس ...

حق داری ارزش پول ما خیلی کم شده، واقعا ریسکه.. به نظرم اگر درست خوبه، برنامه بریز، مشاور تحصیلی بگیر و سعی کن اینجا قبول بشی، اون ورم فامیلتون رفته و از نزدیک می تونه خوبی و بدی هاشو بهت بگه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
حق داری ارزش پول ما خیلی کم شده، واقعا ریسکه.. به نظرم اگر درست خوبه، برنامه بریز، مشاور تحصیلی بگیر ...

مرسی عزیزم که قوت قلبم دادی همش میگفتم من عقب میوفتم چون من خیلی نسبت به آینده حساسم 

شبانه روز درگیرم

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اهااا برای ایتالیا باید آیلتس داشته باشی؟

احتمالا

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱