2777
2789

یکبارشوهرم سالهای اول ازدواجمون  رفته بودسفر اونوقت من میخواستم خانواده شوهرم نفهمندبهشون گفتم خوبه سلام میرسونه بعدیه پیام به شوهرم دادم جریان رونوشتم که اگه پرسیدندنگو که رفتی سفر بعداون پیام روبرای خواهرشوهرم فرستادم فقط یک قدمی سکته بودم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم یبار نامزد که بودم خونه مادر شوهرم اینا میرفتم مادرشوهرم میگفت باهم برید بخوابید رفتیم خوابیدیم صبح که بیدار شدم اتاق رو مرتب کردم بعد نگو لباس زیرمو ندیدیم واااای در رو باز کردی دیدم مادر شوهرم دقیقا جلو در اتاق خواب داره چایی میخوره برگشتم دیدیم وای لباس زیرم زمینه مادر شوهرمم دیدی ولی به روم نیاورد 

یبارم کاندوم شوهرمو پیدا کرده بود 

یعنی به فنا رفتیما😊😅

یبارم خونه مادرشوهرم خواب بودیم تو اتاق خودمونو زده بودیم به خواب  مثلااااااا 😂صدامون در نمیومد بعد وسط عملیات بودیم یه دفعه دایی شوهرم اومد  خونشون حسمون پرید که هیچ از یه طرفم مادرشوهرم میومد در میزد هی میومد در میزد آروم میگفت بیاید بیرون دایی اومده ماهم نمیدونستیم چیکار کنیم 🤣🤣🤣