2777
2789
عنوان

یه سوال مهم دارم توروخدا کمکم کنید

181 بازدید | 24 پست

بچه ها من یه حاجت مهم دارم دیگه تقریبا معلومه از تاپیکام 

من تمام کسانی که بهم بدی کرده بودن و بخشیدم و از خدا خواستم اگر حق الناسی به گردنم هست و نمیدونم برام رفع کنه و با اونایی هم که دیگه ارتباطمو قطع کردم به نیتشون صدقه دادم و استغفار زیاد کردم

حالا خب توی خونمون یه ملکه ی عذاب دارم که هرررر کاری کنم رو مخمه یعنی هرروزم ببخشمش باز یه ساعت بعدش یه کاری میکنه که از قبل بیشتر ازش متنفر میشم خیلی ازش کینه به دل دارم و واقععععا آدم بدیه خیلی بد حالا میخوام بدونم با اینکه من تلاش کردم دلمو باهاش صاف کنم ولی نمیشه چیکار باید بکنم دعام مستجاب شه

آخه میگن نفرت مانع استجابته ولی خب این واقعا بده اصلا نمیتونید تصور کنید و خب متاسفانه از صبح تا شبم توی خونس و از دستش آسایش نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط واگذارش کن به خدا . خودش جوابش و میده

آخه جلو‌ی چشممه

صداش همش توی گوشمه حتی ریختشم نبینم تو اتاقم باشم صداش همش میاد انگار بلندگو قورت داده وای خدا برای هیچکس نیازه همچین عذابی

دلم یه آزامش از ته دل میخواد یه معجزه💔

خب اگ راهکار بدم به حرفم گوش میدی؟ 

بله نمیتونم بگم والا به جوریم ازش میترسم حس میکنم الان اینجاس داره میخونه

از اعضای خانوادس

خیلی همرو اذیت میکنه ، بی ادبه ، فحش میده ، به اعتقادات ما توهین میکنه ، یه مهمون میخواد بیاد همه تن و بدنمون میلرزه آبرومونو نبره انقدر حرفای شرم آوز میزنه

چیکار باید کرد واقعا

من هیچی ازش دوری می کنم، حیف ماه اخر بارداریمه، مجبور شدم بیام خونش، به خاطر نیاز به مامانم تحملش کنم

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

بله نمیتونم بگم والا به جوریم ازش میترسم حس میکنم الان اینجاس داره میخونه از اعضای خانوادس خیلی هم ...

خب نمیتونید ک با اون کاری کنید چون ذاتن مشکل داره ولی من میتونم بگم رو خودت کار کنی کمک کنم تمرین انجام بدی ک اون اصلا واست مهم نباشه و نادیده ش بگیری 

Bhr💕
توام ازدواج میکنی راحت میشی از شرش 😑😑😑

انشالله

برام دعا می کنید لطفا

من آرزومه با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم ولی خب الان ازهم جدا شدیم 

شما بارداری میشه از ته دلت دعا کنی منم زودتر برم سر خونه و زندگیم و نی نی دار شم مت عاشق بچه هام 

اول از همه باید باید عادت کنی شب زود بخوابی تو گوشت پنبه ای چیزی بذاری صبح ساعت 5 بیدار باش دیگ

کتاب باشگاه 5 صبحی ها رو دانلود کن ک بخونی اگه تونستی 6 برو پیاده روی نتونستی تو خونه ورزش کن ساعت 5 صبح ک بیدار شی اون ادم شرور خابه

Bhr💕