2777
2789
عنوان

ورم پام

311 بازدید | 14 پست

یه ماه پیش زمین خورد تقریبا ۴۰ روز پیش مچ‌پام ورم کرد و  کبود شد ولی درد نداشتم اصلا دکتر هم گفت نشکسته 

کمرم هم ضرب دید رفتم دکتر قرص و آمپول بعدخوب شدم چون میخواستم عمل بینی  انجام بدم قرص هارو ۱۰ روز قبل عمل قطع کردم  بعد الان  مچ پام یکمم ورم داره هنو   درد ندارم ولی نسبت ب اون پام مچ  برجسته تره بزرگتره نکنه اینطور بمونه  چکار کنم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ روز ورم بنظرت نرماله ؟

ن ورمش رفته خیلی ورم داشت  یکمم مونده  ک مشخص نیست مگه اینکه مچ هر دوتا پام  ببینی میفهمی این یکم پف داره ولی من نگران  دوست ندارم اینطور بمونه بنظرت میتونن کاری کنن؟ چون ۴۰ روز شده؟

ن ورمش رفته خیلی ورم داشت  یکمم مونده  ک مشخص نیست مگه اینکه مچ هر دوتا پام  بب ...

همونموقع چرا عکس نگرفت ؟ یعنی آدم میمونه از کار بعضیا . حالا برو عکس بگیر بعد برو ارتوپد حتما راهی هس

برا منم دقیقا همین بود

۲ سال گفتم چیزی نیس حل میشه

الان میگن چون ۲ سال رو پای آسیب دیده بودم و درمان نکردم لق شده مچ پام و باید عمل شه درحالیکه اوایل با یه گچ گرفتن خوب میشد سرسری نگیر ورم داره یعنی آسیب دیده 

همونموقع چرا عکس نگرفت ؟ یعنی آدم میمونه از کار بعضیا . حالا برو عکس بگیر بعد برو ارتوپد حتما راهی ه ...

گفت لازم نیست  ممکنه  نیست  اگه شکسته باشه  بتونی اینطوری راه بری پیش دوتا دکتر رفتم   

با یه متخصص ارتوپد آنلاین  صحبت  وضعیتم  توضیح دادم گفت اشکال نداره   با استراحت خوب میشی من ۱۸ سالمه ولی کمر بدجور درد میکرد خداروشکر  الان خوب شده گفتم خوب نمیشه  ولی پام 🥺😥

حالا نگران نباش اگه مهم بود الان نمیتونستی راحت تاپیک بزنی از درد . محض اطمینان برو عکس بگیر

مرسی  من اصلا درد نداشتم حتی بعد زمین خوردنم و ندارم ولی میرم ببینم چرا وهنوز ورم داره