بچه ها لطفا نگید الان نصفه شبه خب دوستان نگاه من همه ای اعضای خانوادمون سفید هستن پوستش بعد من یکم پوستم سبزه هس بعد امروز خونه مادر بزرگم بودم دختر عمم هم بود اون سفیده پسر عمم چند ماه از من بزرگ تره امروز داشتیم همگی دور هم حرف میزدیم و میخندیدم من یه چیزی به شوخی گفتم بهش گفتم یادته کلاس پنجم ک بودی گفتی من گرگ میشم میفتم دنبالتون همه خندیدیم خودشم خندید در اومد بهم گفت پوستت خیلی سیاه منم ناراحت شدم دختر عمم اول چیزی نگفت بعد گفت سفید شده ک منم زیاد تو افتاب نمیرم بعد دختر عموم اول مهر میره کلاس اول اومده بود اونجا اومد سلام کرد بعد رفت دختر عمم رو بوس کرد خیلی نازه منم بهش گفتم بیا تا منم یه بوسیت کنم خوشگله گفت اه تو چرا انقد پوستت سیاه نمیخام گفت این هم سفیده هم خوشگله من اونو دوست دارم منم ناراحت شدم بنظرتون چیکار کنم😢
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد اون روز خونه رفیقم بودم داداش اومد گفت فاطمه این دختره سیاه کیه اومده منم ناراحت شدم دوباره داییش هم گفت این چقد سیاه منم ک تو اتاق بودم شنیدم ناراحت شدم با دختره قطع دوستی کردم چون اونم جلو من گفت نه اینجوری نگید بعد من یه روزی داداششو دیدم تو کوچه گفت من نمیخاستم اینجوری بگم فاطمه میاد همش درباره تو ک پوستت سیاه و دماغت اینجوریه مسخره میکنن و میخندن😢
خیلی ناراحت شدم واقعا. کاش انقد زرنگ بودی که میگفتی شما که سفیدی چه گهی هستید، قصد توهین به سفیدا ندارم البته، ببخشید.
بچه کلاس اول چه پررو هست.
پسرم که ۴،۵سالشه همیشه بهش میگم هروقت یه نفر متفاوت از بقیه دیدی هیچوقت با صدای بلند چیزی نگو نااراحت میشه، یا بت صدای بلند از من نپرس در موردش، یا هی نگاهش نکن.
حق داری ناراحت باشی، درون و نفس آدم ویران میشه با این حرفها
خیلی ناراحت شدم واقعا. کاش انقد زرنگ بودی که میگفتی شما که سفیدی چه گهی هستید، قصد توهین به سفیدا ن ...
دختر عمم حال پسر عممو گرفت منم به اون دختر عموم ک زبون دراز هست هیچکی هم پرسش نمیکنه ن مامان نه بابا میخاستیم با عمه هام و زنداییم و دختر عمم حرف خصوصی بزنیم اومد نشست گوشیشو تیز کرد گفتم میشه یه لحضه بری بیرون گفت چرا تو نشستی اینجا میخای حرف بزنی منم میخام بشینم مگه اینجا ماله توعه انقد باهاش دعوا کردم تا آخر گذاشت رفت
آخه پوستت خیلی تیره س که دیگران اینجوری راحت نظر میدن؟ اگه لازم میدونی موی صورت بردار و همیشه ...
نه زیاد تیره نیس ولی اونا چون شهر های بالا زندگی میکنن چند ساله انقد سفید هستن ک نمیشه مقایسه کرد با من بعد منم شهرمون انقد آفتاب تندی هست ک درجا میسوزی تا دستشویی هم بخای بری