2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراااا

امشب حلیم نذری داشتیم شوهر جلوفامیلاش خیلی باهام بدرفتاری کردنه یک باردوبارچندبار چندباراومدم تواتاق گریه کردم امیدوارم امام حسین جواب کارشونوبده شوهرم باخواهروبرادراش😔😔

از بیرون گرفتیم قراره فردا قیمه بذارم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سلام یا تیرویید داری یا بارداری یا پرخوری عصبی داری 

برو بررسی کن 

ما توراه مسافرت بودیم شام کباب شامی وکوکوسبزی خوردیم تو ماشین مادرم پخته بود

من وپسرم و مادرو خواهر وبرادرم  اومدیم روستای محل تولد پدرم فردا پنج شنبه بریم سرمزارش  

روستااطراف اصفهانه

پدرم ده ماه پیش پنج اذر۱۴۰۱فوت شد و شش سال قبل فوتش تو وصیتنامه اش تاکید زیادی کرد که کنارمادرش و‌پدرش تو روستای محل تولدش دفن بشه

شش عصر از تهران راه افتادیم ۱۲ونیم شب رسیدیم روستا 

انگار همه ی ایران تو جاده بودند ازبس شلوغ بود وگرنه زودتر رسیده بودیم

الهیییی دورت بگردم چرا اخه 

رفتیم عکس بگیریم دستموگذاشتم روشونش خودشوکشیوکنارگفت زشته نکن جلوپسردایش اینکاروکرد خیلی ناراحت شدم بعدخواهرعمه وخاله وخواهرزاده هاشوبغل کردعکس گرفت ازشون😔

سلام یا تیرویید داری یا بارداری یا پرخوری عصبی داری  برو بررسی کن  ما توراه مسافرت بودیم ...

سلام اتفاقا برای ریزش موهام تازه ازمایش دادم تیروییدم مشکلی نداشت 

ای وای از موعدمم گذشته ینی ممکنههههه ؟؟؟؟؟چون خیلییییی هم زود خسته میشم دو روزه هم صبح حالت تهوع میگیزم خودش خوب میشه