2777
2789

من میخوام طلاق بگیرم تغریبا دو ماه هست خونه بابام هستم  بابام خیلی ناراحت هست از اون آدم های هست که خیلی آبرو براش  مهم هست 

خودش همیشه میگه من تا حالا پام به کلانتری باز نشده 

از وقتی آمدم اینجا هر چند روز یه بار حالش بعد بوده 

امروز رفته دکتر دارو هاش را که نگاه کردم همش قرص اعصاب و آرامبخش و خواب آور بود 

به خدا دلم آتیش گرفته نه میتونم برگردم با اون مرد عوضی زندگی کنم نه طاقت دارم بابای مهربانم را این طور ناراحت ببینم کاش میمردم که هم خودم راحت بشم هم بقیه از دست دردسرهای من 

واقعا نمیدانم چی کار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روند طبیعیه،هر پدرومادری غصه فروپاشیدن زندگی بچش میخوره،ببرش پیش مشاور،مادر دوست منم کنار نمیومد ولی مشاور رفت اکی شد،مهمترین نکته که مشاور بهش اشاره کرده بود،اینه که حاضر به زجر کشیدن بچت تو زندگیش بااون مرد هستی؟بچت کنارت تو ارامش باشه راحت تر نیسی؟و..

یه روند طبیعیه،هر پدرومادری غصه فروپاشیدن زندگی بچش میخوره،ببرش پیش مشاور،مادر دوست منم کنار نمیومد ...

نمیاد مشاوره ۷۰ سالش هست 

میفهمم که ناراحت هست ولی اگر خدای نکرده زبونم لال بلای سرش بیاد من چی کار کنم 

نمیاد مشاوره ۷۰ سالش هست  میفهمم که ناراحت هست ولی اگر خدای نکرده زبونم لال بلای سرش بیاد من چ ...

لازم نیس مستقیم بگی تو بیا،بگو خودم دارم میرم مشاور،ومشاور ازم خواسته تا شما ببرم برای حل مشکل من سوال داره ازت،یا دادگاه مشاور خانواده فرستاده منو واونام شما میخوان ببینن

باهاش صحبت کن دردودل کن هردو سبک میشید

هفته قبل قرار بود برم جهیزیه را بیارم خونه خودم یه شهر دیگه هست دیدم حالش خوب نیست گفتم بابا هفته دیگه بریم 

گفت باشه  شاید هم من تا هفته دیگه زنده نباشم 😭😭😭😭