2777
2789
عنوان

شما بگید من با این اوضاع چیکار کنم؟

280 بازدید | 38 پست

سلام من قرار بود برم خارج از ایران درس بخونم خانوادم هم گفتن ملکی رو میفروشن به داداشم که هزینه رو بدن حالا یکی دیگه از داداشام رفته به اونی که میخواسته بخره گفته حق نداری بخری اگر اونو بفرستن خارج منم باید برم اصلا من میخوام زن بگیرم خرج منو بدن نه اونو .کم درس نخوندم سه سال پشت کنکورم همش پیرا در میام هیچ علاقه ای ندارم الانم همین داداشم باهام دعوا کرد که برو دیگه توی خونه نمون تو بی عرضه ای و این حرفا مامانم بعدش بهم گفت تو بری خارج این زندگی رو برا ما جهنم میکنه همین رشته ای که اینجا در اومدی برو حالا چیکار کنم  

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

الان روزگارم سیاه شده از طرفی میگم نرم برم یه شهر دور افتاده هیچ وقت به این خونه برنگردم پول جمع کنم بعد از ایران برم رشته ای که دوست دارم بخونم از طرفی میگم چرا تا ۳۰ سالگی باید طول بکشه نمیدونم چکار کنم اگه برم مامان و بابام رو اذیت میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا توقع زیادی داری برو سر کار  خودت پولتو جمع کن برو پرتوقع نباش

این الان کجاش پر توقعه خود مامان و بابام راضین گفتن خرج شغل و تحصیل اونارو دادیم برا تو هم خرج تحصیل میکنیم رفتی برگشتی سرکارم پولمون رو به نرخ روز میدی منم همه اینارو قبول کردم این کجاش پرتوقعیه؟

چیکار کنی؟ همون کاری که همه زنای خاورمیانه داریم انجام میدیم  مگه جز جنگیدن و گوش ندادن راه د ...

نمیتونم کم آوردم دلم برا مامان و بابام میسوزه اذیتشون میکنه اگه برم

این الان کجاش پر توقعه خود مامان و بابام راضین گفتن خرج شغل و تحصیل اونارو دادیم برا تو هم خرج تحصیل ...

ی تعادگرفی زدن

و گرنه کی با دلار ۵۵ هزاری میتونه بچه بفرسته اونور اب

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چند سال کار کنه پول جمع کنه ؟ بعد اگه اینجوره داداشش هم بره کار پول جمع کنه زن بگیره

دقیقا منم اینو میگم بخدا پولشو به نرخ روز برمیگردونم فقط نزارن برم رشته ای که سی سال بی هیچ علاقه ای کار کنم

اون خونه که فقط سهم تو نیست بقیه هم حق دارن ملک بفروشن سهم خودت بردار

گفتم که پولشو برمیگردونم بابام گفت برا اونا خرج شغلشون کردم از سرمایه برا تو خرج درس خوندن حالا این نمیزاره در صورتی که ده سال قبل پول یک سانتافه خرج زن گرفتنش کرد که بعد هم طلاق گرفت

فکر میکنی  برو  بعداً پشیمون میشی

میدونم پشیمون میشم ولی دوست ندارم حال روحی مامان و بابام خراب بشه خیلی اذیتشون کرده همیشه دعوا داره با این کار بدتر میشه 

داداشت ام یه جورایی حق داره از تو بزرگ تره؟

۱۲ سال بزرگتر.درسشو خونده کارشو داره ۱۰ سال پیش بابام پول یه سانتافه خرج زنش کرد آخرش هم طلاق گرفته پس کی جواب حق منو میده چرا باید سر این ماجرا بمونم تا آخر عمر بسوزم و بسازم