2777
2789

فقط بدون پدرت الان از هر وقت دیگه ای آگاه تر و آزادتره دستش برای دعا کردن و تغییر سرنوشت تو به سمت خیر و خوشبختی بازتره و آینده اتو میدونه و از حرفای دلت خبر داره فقط رفته یه مسافرت یه مسافرتی که مثل گذشته های دور راه ارتباطی ما فعلا باهاشون نداریم اما اونا چرا ... اونا میبینن و میفهمن و میشنون  . و اینکه نهایتا همه ما به این سفر میریم و دوباره همدیگه رو میبینیم عزیزم  پس غصه نخور و ازش بخواه تا برای صبر و آرامشت و عاقبت بخیریت خودش دعات کنه.💖الهی روحشون شاد 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

اول خدارحمتش کنه تسلیت میگم.بعد به این فکر کن که همه ما قراره بمیریم وهیچکس تو این دنیا نمی مونه

کاربر سال ۹۷...موافق تاپیک طنز،داستان زندگی،درددل،سوال های مامانا راجع به بارداری وبچه ها،و..............مخالف تاپیک حس ششم، طلسم، جن،آرمی و.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات داره نگات میکنه ها 

نشسته رو به روت اصلا نترسیا اصلا احساس تنهایی نکنیا خوب؟ 

بابات از تو حالش بهتره توام حالت خوب باشه که بابات خوشیاش به خاطر ناخوشی تو خراب نشه باشه؟ 

فدات شم همه میریم اونور 

منتها بابات مهربون تر بود زود تر رفت 

اگر دور از جونت رفتی مستقیم میری پیشش تو بغلش 

الان چشماتو ببند که بابات داره نوازشت میکنه

چرا فوت شدن؟

برام عجیبه چرا این سوال رو میپرسن .... بدترین سوال که جوابشم فرقی ایجاد نمیکنه برای هیچکس تو این شرایط، نه سوال کننده نه کسی که عزیزی رو از دست داده....

روز تشییع پدرم نمیتونستم کلمه ای حرف بزنم

یک نفر به خیال خودش محبت کرده بود، زنگ زده بود تسلیت بگه

این سوالا رو میپرسید .... چرا خب ؟

درکتون نمیکنم ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بابات داره نگات میکنه ها  نشسته رو به روت اصلا نترسیا اصلا احساس تنهایی نکنیا خوب؟  بابا ...

همزمان با تایپ کردنم اشکام سرازیر شدن 

ولی تو گریه نکن وقت گریه زیاده الان بابات پیشته تو گریه نکن فقط چشماتو ببند اونو با تک تک سلولات حسش کن بوش کن بابات اینجاس 

وقتی رفت اونور کل زندگیش داره تماشات میکنه 

ولی وقتی اینور بود همیشه پیشت نبود درست میگم ؟ 

اروم اروم اروم بخواب 

درسته که حضور فیزیکی ایشون رو در کنارت نداری ..  اما بدون و یقین داشته باش پدر همیشه کنارت هست ...

میدونی ؟ اعتقاد قشنگیه

خوش به حالت اگر واقعا بهش اعتقاد داری.... آرامش بخشه

من مثل شما نیستم ولی دوست داشتم اگر کسی میتونه اینطوری فکر کنه واقعا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برام عجیبه چرا این سوال رو میپرسن .... بدترین سوال که جوابشم فرقی ایجاد نمیکنه روز تشییع پدرم نمیتو ...

چرا مگه بی ادبیه یا چی؟ من میپرسم چون جدیدا خیلی به مرگ فکر میکنم و اینکه آدما قبل مرگشون تو چه شرایطی بودن برام مهم شده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چرا مگه بی ادبیه یا چی؟ من میپرسم چون جدیدا خیلی به مرگ فکر میکنم و اینکه آدما قبل مرگشون تو چه شرای ...

نه بی ادبی نیست

ولی تو اون شرایط که کسی عزیزی رو از دست داده، بی درک بودنه

انشالله تو این شرایط نباشی 🌹

نه بی ادبی نیست ولی تو اون شرایط که کسی عزیزی رو از دست داده، بی درک بودنه انشالله تو این شرایط نب ...

شاید تو این شرایطم که میپرسم و میخوام یکی مثل خودم پیدا کنم تا دلم آروم بشه به هر حال موفق باشی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
شاید تو این شرایطم که میپرسم و میخوام یکی مثل خودم پیدا کنم تا دلم آروم بشه به هر حال موفق باشی

آره آدما متفاوتن

من با این سوال همش یاد حال بد اون شب خودم میفتم و اون فضول پشت تلفن.... می دید نمیتونم حرف بزنم و تمومش نمیکرد.... میدونی؟

شاید مسخره باشه ولی یه خشمی از کل مراسم بابام دارم

از همه اون مجبور شدن های خودم برای تحمل افراد و ...