2777
2789
میتونی امتحانش کنی .. تجربه اش که کردی  اونوقت اعتقاد هم پیدا میکنی🌱

چی بگم والا

زمان بودنش هم همچین ساپورتیو نبوده بابام که حالا الان بعد فوتش بخواد براش من مهم‌ باشم

فقط سر زبونش بود که دوستم داره

وگرنه در عمل نه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چی بگم والا زمان بودنش هم همچین ساپورتیو نبوده بابام که حالا الان بعد فوتش بخواد براش من مهم‌ باشم ...

خدا رحمتشون کنه .‌. 

موردی که گفتم بیشتر برای کسانیست که با متوفی پیوند عمیقی داشتند . 

پشتت به خداوند گرم باشه🙏🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رحمتشون کنه .‌.  موردی که گفتم بیشتر برای کسانیست که با متوفی پیوند عمیقی داشتند .  ...

ممنون

رفتگان شما رو هم ...

البته خب اینطوریم نبود که ول کنه کلا.... من زندگیمو ازش دارم ولی یه دلخوری خیلی بزرگ دارم ازش چون در تواناییش بود کاملا ولی آدما حق انتخاب دارن دیگه .... برای همین اون‌پیوند عمیق گکه میگی رو من‌احساس نمیکنم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ممنون رفتگان شما رو هم ... البته خب اینطوریم نبود که ول کنه کلا.... من زندگیمو ازش دارم ولی یه دلخ ...

برو سر مزار پدر .. باهاشون گفتگو کن .. بلند بلند .. بزار گفته بشه نیاز و انتظاری که روزی داشتی .. گفتنش حالت رو خیلی خیلی بهتر میکنه ..